Novosti o petoj sezoni Dextera – serijala.com
Trenutno čitaš
Novosti o petoj sezoni Dextera

Novosti o petoj sezoni Dextera

Prošlo je (čak) deset dana od posljednje vijesti vezane uz Dextera, a ovaj put, osim što obaviještavamo da će Chris Vance gostovati u petoj sezoni, donosimo i svježu, prilično zanimljivo kreiranu najavu. Kako je po vašem izboru, upravo ova serija bila najbolja povratnička drama, ne sumnjamo kako s velikim nestrpljenjem iščekujete početak nove sezone, i dakako, i nove informacije.

Chris Vance, čovjek kojemu je pripala uloga Jamesa Whistlera u FOX-ovom Prison Breaku te gostojuća uloga u trećoj sezoni Burn Noticea, gostovat će u petoj sezoni Dextera. Nije poznato previše  informacija o njegovoj ulozi, jedino da ćemo ga imati prilike vidjeti u najmanje tri epizode.

Drugi dio vijesti posvećen je svježoj najavi koja ne sadržava nove scene iz nadolazeće sezone, nego na neobičan način prikazuje kako se Dexteru mijenja život nakon velikog preokreta na kraju protekle sezone. Jedno je sigurno, nikako mu neće biti lako obavljati sve svoje dužnosti bez voljene, a posebno teško će pronalaziti vremena za svoj hobi:

Pročitaj još

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861