Noćni pozivi (The Responder) – Ekskluzivna premijera policijske britanske serije na Pickbox NOW i Pickbox TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Noćni pozivi (The Responder) – Ekskluzivna premijera policijske britanske serije na Pickbox NOW i Pickbox TV

Noćni pozivi (The Responder) – Ekskluzivna premijera policijske britanske serije na Pickbox NOW i Pickbox TV

Premijera izvrsne britanske policijske serije “Noćni pozivi” (The Responder) stiže 25. siječnja na streaming servis Pickbox NOW, i to svega nekoliko sati nakon što će je BBC predstaviti u svojoj online videoteci! Budite među prvima koji će pogledati svih šest epizoda s holivudskom zvijezdom Martinom Freemanom!

Serija će krajem veljače biti emitirana i na televizijskom kanalu Pickbox TV.

NETIPIČNA SERIJA O NETIPIČNOM ZANIMANJU

Ako ste mislili da ste već vidjeli sve moguće policijske scenarije, britanska serija “Noćni pozivi” će vas razuvjeriti. Martin Freeman (The Office, The Hobbit) je policajac Chris koji radi noćne smjene i kojem nije problem poslužiti se cigaretama i hranom pronađenom uz žrtve zločina. “Ne, to nije satira, serija se temelji na istinitim događajima”, izjavio je scenarist Tony Schumacher, koji je 11 godina radio kao policajac i čija su iskustva inspirirala radnju serije. 

“Serija “Noćni pozivi” mi se svidjela jer govori o svijetu gdje će vas nešto na prvu nasmijati, a zatim se pretvoriti u nešto sasvim suprotno”, izjavio je glavni glumac Martin Freeman. 

POLICAJAC SAMOTNJAK

Chris je jedan od onih policajaca koji uvijek prvi dođe na mjesto zločina. Radi sam, nema partnera i to mu u potpunosti odgovara jer bi inače morao igrati po pravilima.

To je jedna od stvari koja odgovara stvarnosti, naglasio je scenarist Schumacher, koji je uvijek radio sam.

Policajci koji su uvijek prvi na mjestu zločina kad je riječ o ubojstvima, često se koriste humorom kako bi se nosili sa surovom stvarnošću. Ipak, Chris je na rubu pucanja te odlazi i k psihoterapeutu kojem već u prvoj epizodi povjerava kako strahuje da će biti nasilan prema široj javnosti ili vlastitoj obitelji.

Serija želi pokazati sve ekstremnosti policijskog posla – u jednom trenutku pažljivo razgovarate s obitelji koja je izgubila nekoga, u drugom pak obuzdavate nekoga na podu dok mu se derete u lice. 

GLEDAJTE ODMAH NA PICKBOX NOW ILI PRATITE NOVE EPIZODE NA PICKBOX TV KANALU 

Uspoređujući je s kultnim serijama Fargo i Sherlock, velika su očekivanja za novu policijsku seriju – stoga uronite u Pickbox kako vam najbolje odgovara – bingeajte sve odjednom na streaming-servisu Pickbox NOW ili krajem veljače pratite nove epizode na Pickbox TV!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861