Netflix naručio treću sezonu On My Block te otkazao Santa Clarita Diet – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix naručio treću sezonu On My Block te otkazao Santa Clarita Diet

Netflix naručio treću sezonu On My Block te otkazao Santa Clarita Diet

Netflix je krenuo opasnom putanjom zadnjih godinu dana otkazavši više serija nego ikada od svog početka. Kad su u pitanju streaming servisi, svi smo uvijek posve sigurni da im se ne isplati imati seriju bez pravog završetka na svojoj platformi jer tko želi gledati priču bez smislenog kraja.

No, nakon Marvelovih superheroja, One Day at a Time, Friends From College, Travelers i drugih otkazanih serija, naše uvjerenje u imunost Netflixovih serija nije više tako snažno. Danas je sjekira pala na Santa Clarita Diet, a sudeći po količini sadržaja koje Netflix izbacuje svakog petka, ne bismo se trebali čuditi ako već sutra dođe nova vijest o svježem otkazivanju. Santa Clarita je inače prva zombie komedija za servis, i prati Joela i Sheilu Hammond (Timothy Olyphant i Drew Barrymore) kao agente za prodaju nekretnina, a Sheila je u slobodno vrijeme zombie koji dosta teško dolazi do hrane. Svoju treću (i zadnju) sezonu je emitirala 29. ožujka.

No, ima i malo pozitivnih vijesti. On My Block, Netflixova coming-of-age komedijaće se vratiti i u trećoj sezoni najvjerojatnije tijekom iduće godine. Kritičari i publika su se u prvoj sezoni zaljubili u realističniji i zabavniji prikaz srednjoškolskog života, prijateljstava i izazova koje dolaze s tim (za razliku od pesimističnog 13 Reasons Why i cringe Riverdalea). Smještena u Los Angelesu, deset polusatnih epizoda prve sezone je pratilo četiri tinejdžera – Monse, Cesara, Ruby i Jamala – koji zajedno ulaze u probleme, ali i pronalaze izlazak iz istih s naglaskom na kriminal i nasilje u koje se lako može upasti. Raznolika glumačka postava se vratila prije svega mjesec dana u drugoj sezoni 29. ožujka, a radi ju Lauren Iungerich, autorica MTV-jeve simpatične dramedije Awkward.

https://twitter.com/OnMyBlock/status/1122986415770537984

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861