Moć (Power) i Uhvatite maloga (Get Shorty): Nove epizode na Pickbox NOW – serijala.com
Trenutno čitaš
Moć (Power) i Uhvatite maloga (Get Shorty): Nove epizode na Pickbox NOW

Moć (Power) i Uhvatite maloga (Get Shorty): Nove epizode na Pickbox NOW

Šesta sezona glamurozne kriminalističke serije Moć (Power) producenta 50 Centa napokon je stigla, a nove epizode bit će dostupne svaki ponedjeljak. Šesta sezona ujedno je i posljednja te nosi naziv “Posljednja izdaja”. Podijeljena je u dva dijela i ima sveukupno petnaest epizoda — posljednjih pet epizoda gledat ćemo u siječnju. Sočna se vijest veže za posljednju sezonu — u njoj ćemo gledati Mary J. Blige! Za svoju ulogu u seriji “Moć” rekla je: “Poznajem toliko Tasha, toliko Ghostova. Bila sam u vezi s puno Ghostova. Velika sam ljubiteljica serije i zahvalna sam što mogu biti dio nje.”

Autori serije Courtney Kemp i Curtis “50 Cent” Jackson stvorili su svijet prepun kompleksnih i dinamičnih likova koji nose glamuroznu atmosferu ove kriminalističke serije prepune nepredvidljivih obrata. 50 Cent tumačio je ulogu dilera Kanana koji pogine u petoj sezoni. Zato se 50 Cent u šestoj sezoni prvi put pojavljuje u ulozi redatelja — režirao je treću epizodu za koju kaže da ima “neke od najviše divljih scena dosad u seriji Moć.”

Uhvatite Maloga (Get Shorty) — Kako prestati biti ubojica i snimiti film

Treća sezona mračne kriminalističke komedije Uhvatite maloga (Get Shorty) premijerno će se prikazivati svakog ponedjeljka na Pickbox NOW. Serija se temelji na popularnom romanu Elmorea Leonarda, a nova sezona sastoji se od sedam epizoda. U glavnim su ulogama fenomenalni Chris O’Dowd i Ray Romano.

Priča prati Milesa (Chris O’Dowd) — kriminalca i ubojicu koji pokuša promijeniti profesiju i postati filmski producent. U tome mu pomaže okorjeli filmaš Rick (Ray Romano). Na kraju
druge sezone Daly još balansira između svoje kriminalne prošlosti i ambicije da uspije u Hollywoodu, a Rick pristane biti ozvučen i surađivati s FBI-em. Kako će se to odigrati, gledat ćemo u novoj sezoni. Miles ne odustaje od svog sna — čak ni zatvor iz kojega je nedavno izašao neće ga spriječiti da pokuša naći načine kako snimiti film. Premijere glamurozne kriminalističke serije “Moć” (Power) i mračne kriminalističke komedije “Uhvatite maloga” (Get Shorty) gledajte ponedjeljkom na Pickbox NOW!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861