Koga ćemo gledati u novim USA-ovim pilotima? – serijala.com
Trenutno čitaš
Koga ćemo gledati u novim USA-ovim pilotima?

Koga ćemo gledati u novim USA-ovim pilotima?

Ovih dana nije rijetkost naići na novosti i informacije vezane uz serije koje su u ranim fazama produkcije. U ovom slučaju donosimo najnovije informacije vezane za novu dramu i komediju čije je pilote naručio USA.

Kreator zasada još uvijek neimenovane komedije je Douglas McGrath koji će, osim što je napisao scenarij, biti i redatelj, a u glavnim ulogama su Charoline Rhea, Nathan Lane, Ken Jenkins i Cheyenne Jackson. Priča će se fokusirati na Jaspera (Nathan Lane) koji se u životu bavi glumom, međutim, nakon što se pogorša zdravstveno stanje njegovog oca (Ken Jenkins), primoran je ostaviti sve po strani i vratiti se u rodni Teksas.

Charoline Rhea je dobila ulogu Jasperove sestre Emilije, dok će se Richard Konhnke pojaviti kao njezin sin. Poznato je još kako će u pilotu gostovati Laura Bell Bundy kao žena Jasperovog novog prijatelja Tima čiju ulogu je dobio Cheyenne Jackson.

Drugi pilot, drama, također još uvijek bez naziva, dolazi od kreatora White Collara, Jeffa Eastina. Uz Aarona Tveita, jednu od glavnih uloga je dobila Vanessa Ferlito (CSI: New York). Drama prati agente iz različitih agencija kao što su DEA, FBI, LAPD, koji borave u tajnoj kući u južnoj Californiji. Vanessa je dobila ulogu Catherine Lopez, vrlo atraktivne DEA agentice koja tamo boravi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861