Hulu potvrdio – The Handmaid’s Tale se vraća u travnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Hulu potvrdio – The Handmaid’s Tale se vraća u travnju

Hulu potvrdio – The Handmaid’s Tale se vraća u travnju

Za razliku od Serijale koja se vratila danas nakon tjedan dana tehničko-lokacijskih problema – Hulu je jučer potvrdio da će se The Handmaid’s Tale vratiti na proljeće, točnije u travnju (za naše internacionalne čitatelje – 4. mjesec). Posljednja epizoda prve sezone serije emitirala se u lipnju, što bi čekanje između sezona zaokružilo na ravno deset mjeseci. Ne želimo ništa implicirati, ali i sami možete zaključiti tko je onda bolji, Serijala ili The Handmaid’s Tale. Mi vas nikad ne bi toliko dugo ostavili na cjedilu.

Makar je sam predložak stariji od trideset godina, ova distopija se danas čini relevantnom. Radnja serije se odvija u teokraciji koja je zamijenila SAD nakon puča, te životu žena koje su podvrgnute samo na natalitetnu funkciju od strane dominirajućeg muškog totalitarnog društva. Roman Margaret Atwood nagrađen je, između ostalog, i prvom nagradom Arthur C. Clarke. Također – roman nikad nije bio van štampe.

The Handmaid’s Tale je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy odnijela glavnu nagradu večeri – onu za najbolju dramsku seriju, a Elisabeth Moss je pokupila kipić za najbolju glavnu žensku ulogu, svoj prvi Emmy iz devet nominacija.

Hulu je naručio trinaest epizoda za drugu sezonu.

The Handmaid’s Tale — Mračna, nezaboravna i najimpresivnija nova serija godine

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861