Druga sezona serije Tama: Oni koji ubijaju dostupna na Pickboxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga sezona serije Tama: Oni koji ubijaju dostupna na Pickboxu

Druga sezona serije Tama: Oni koji ubijaju dostupna na Pickboxu

Streaming servis Pickbox NOW 7. veljače predstavlja drugu sezonu zadivljujuće psihološke kriminalističke drame Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill). Mračna danska serija oduševljava zanimljivom pričom, kompleksnim likovima i njihovim psihološkim profilima te pomiče granice skandinavskog kriminalističkog noir žanra.

U središtu je radnje Louise Bergstein, istražiteljica koja se bavi profiliranjem kriminalaca. Uranjajući u mračne želje i psihologiju potencijalnih zlikovaca, pomaže riješiti različite slučajeve ubojstava.

NAPETA IGRA MAČKE I MIŠA

U drugoj sezoni koja se sastoji od osam epizoda Louise istražuje neriješeni slučaj u kojem su tri mladića ubijena u razmaku od nekoliko mjeseci. Pridružuje se policiji na čelu s glavnom detektivkom Karinom Hørup, kako bi zajedno radili na ovom misterioznom slučaju. Nakon što s njom kontaktira bivša obiteljska prijateljica Alice koja umire i želi prije smrti riješiti ubojstvo svog sina, Louise postaje osobno povezana sa slučajem.

Louise se suočava s rijetkim tipom ubojice, tihim ubojicom koji vodi naizgled normalan život. Kako bi riješila slučaj, mora upotrijebiti sve svoje psihološke vještine da bi razumjela njegovo složeno ponašanje. Počinje napeta igra mačke i miša, prisiljavajući Louise da se suoči s vlastitom prošlošću. Hoće li uspjeti zaustaviti ubojicu prije nego što bude prekasno ili je on previše pametan da bi ga se moglo nadmudriti?

IMPRESIVAN PSIHOLOŠKI TRILER

Impresivan psihološki triler koji se ne ustručava upotrijebiti scene strave u prikazu postupanja sa žrtvama na specifičan i interesantan način pokazuje stvarnu opasnost, kako za žrtve tako i za istražitelje ubojstva. Ne propustite drugu sezonu danske kriminalističke serije Tama: Oni koji ubijaju, samo na Pickbox NOW od 7. veljače.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861