Druga sezona serije “Šutnja” od danas na HBO Maxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga sezona serije “Šutnja” od danas na HBO Maxu

Druga sezona serije “Šutnja” od danas na HBO Maxu

Nova sezona serije “Šutnja” dostupna je od danas, 9. studenog, na HBO Max streaming platformi. U ponudu dolazi cijela druga sezona.

Prošlo je godinu dana od noći koja im je zauvijek promijenila živote i naši junaci sada žive odvojeno. Dolazak Mile Mihajlović, “neovisne europske savjetnice za sigurnosna pitanja”, u Osijek, vraća ih na ono što su morali zaboraviti, jer netko i dalje ima videosnimku na kojoj se vidi kako ministar Horvatić siluje maloljetnicu. Milin službeni zadatak je pronaći snimku, ali uskoro joj postane jasno da može riješiti puno veće europske probleme povezane s ratom u Ukrajini. Provala u kuću bivšeg javnog tužitelja Branimira Kovača tek je početak onoga što će Osijek ponovno vratiti na stranice crne kronike. 

U seriji glume Sandra Lončarić, Darko Milas, Goran Bogdan, Kseniya Mishina, Branka Katić, Leon Lučev, Anđelka Prpić, Domagoj Janković, Mijo Jurišić, Iva Jerković, Vjekoslav Janković, Tihana Lazović i mnogi drugi. Redatelj je Dalibor Matanić, scenarist Marjan Alčevski, a producenti su Miodrag Sila i Nebojša Taraba. Serija je nastala u suradnji HRT-a i produkcijske kuće Drugi plan.

Prva sezona serije “Šutnja” dostupna je odmah na HBO Max streaming platformi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861