Druga sezona serije Ransom (“Otkupnina”) od večeras na AXN Adria – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga sezona serije Ransom (“Otkupnina”) od večeras na AXN Adria

Druga sezona serije Ransom (“Otkupnina”) od večeras na AXN Adria

Druga sezona uzbudljive američke krimi serije “Otkupnina” premijerno počinje emitiranje na AXN Adriji od 17. rujna.

Serija “Otkupnina” prati slučajeve pregovarača Erica Beaumonta i njegovog tima koji spašavaju živote kada nitko drugi ne može. Beaumont razumije kriminalce bolje od mnogih policajaca i koristi svoja znanja od ljudskom ponašanju kako bi rješio najkompliciranije slučajeve otmica i ucjena. Usprkos velikim rizicima ne pribjegava nasilju čak i kad je suočen s najopasnijim kriminalcima, međutim značajna moć manipulacije, koja mu pomaže u profesionalnom životu, često komplicira privatne odnose. Serijal započinje kada Eric Beaumont uvodi novu članicu u tim, Maxine Carlson, koja se izrazito želi dokazati. Mračne tajne iz njezine prošlosti predstavljat će opasnost koju ni sam Eric neće znati riješiti, a njegov odani tim, profiler Oliver Yates i bivša policajka Zara Hallam od početka će imati svoje sumnje u novu kolegicu.

“Otkupnina” je temeljena na iskustvima i slučajevima uglednog pregovarača Laurenta Combalberta, koji je, uz svog partnera Marwana Meryja, jedan od najboljih u svijetu. Danas njih dvojica putuju svijetom i savjetuju korporcije i vladine agencije kako se suočiti s kompleksnim pregovaranjima i konfliktnim situacijama.

Glavnu ulogu tumači Luke Robert, kojeg naša publika zna iz serija “Igre prijestolja” i “Crna jedra”. Članove njegovog tima igraju Nazneen Contractor (Zara Hallam), Brandon Jay McLaren (Oliver Yates) i Sarah Greene (Maxine Carlson). Epizode prve dvije sezone producirao je dobitnik Emmyja i Golden Globea Frank Spotnitz (producent serija “X-Files” i “The Man In The High Castle”).

Druga sezona “Otkupnine” ima ukupno 13 epizoda, a u našoj regiji premijerno će se moći pogledati na AXN Adriji od 17. rujna u stalnom tjednom terminu ponedjeljkom od 21:00.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861