Carter: Nova Sonyjeva serija od večeras na AXN Adria – serijala.com
Trenutno čitaš
Carter: Nova Sonyjeva serija od večeras na AXN Adria

Carter: Nova Sonyjeva serija od večeras na AXN Adria

Novi Sonyjev krimi serijal s Jerryjem O’Connellom u glavnoj ulozi, Carter, premijerno će se početi prikazivati na AXN Adriji od četvrtka, 12. travnja.

Radnja serije prati avanture Harleya Cartera, glumca koji je iz rodnog Bishopa otišao u Hollywood i postao velika TV zvijezda. Kao glavna rola najpoznatije detektivske serije Harley je upoznao sve blagodati slave, ali hollywoodske godine polako su počele ostavljati traga. Nepregledni partyji, glamurozne premijere i 16-satni radni dani ostavili su mi samo blijedu sliku Harleya kakav je nekad bio i koji mu nedostaje. Usto raspada mu se brak sa supermodelom Winter Wood koja spava s jednim od njegovih prijatelja. Afera je eksplodirala tučnjavom na crvenom tepihu nakon čega Harley odlučuje ostaviti Hollywood iza sebe i vratiti se u rodni kraj kako bi pronašao sebe i vratio kontrolu nad životom.

Prvi problem s kojim se suočava u Bishopu je činjenica da ljudi ne vide dalje od njegovog tv lika i ne shvaćaju ga ozbiljno. To uključuje i njegova dva najbolja prijatelja – Sam Shaw i Davea Leigha – koji misle da Harley proživljava krizu srednjih godina. Gradonačelnik ga smatra potencijalnom turističkom atrakcijom dok šef lokalne policije ne želi da se približava mjestima zločina. Njegovi ukućani, pak, ga bezuvjetno vole, ali misle i da je razmaženo derište. Iscrpljen od hollywoodskog života Harley okreće novu stranicu u životu u kojoj želi pokazati da je više od lijepog lica. Došlo je vrijeme da dokaže da nije bio sam dobar detektiv na televiziji nego da može riješavati i prave zločine, uključujući i nestanak njegove majke prije 25 godina.

Jerry O’Connell, poznato američko televizijsko i filmsko lice odlično utjelovljuje Harleya Cartera, karizmatičnog, pametnog, ali i pomalo razmaženog bivšeg TV detektiva koji se vraća u rodni grad. Sydney Poitier Heartsong igra Sam Shaw, Harleyevu staru prijateljicu i policajku koja se brzo uspinje u hijerahiji lokalne postaje. Duhovit i sarkastičan Dave Leigh treći je dio neobičnog tima, a portetira ga odlični Kristian Bruun kojeg publika zna iz serije Orphan Black. U ostalim ulogama pojavljuju se Brenda Kamino kao Dot Yasuda, Denis Akiyama kao Koji Yasuda, John Bourgeois kao šef lokalne policijske postaje Angus Pershing te Varun Saranga kao Harleyev agent Vijay Gill.

Prva sezona Cartera dolazi na AXN Adriu večeras, 12. travnja, svega 6 dana nakon svjetske premijere. Ukupno 10 epizoda moći će se pogledati u tjednom terminu, četvrtkom u 21:00.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861