Bridgerton je veliki hit za Netflix, naručena druga sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
Bridgerton je veliki hit za Netflix, naručena druga sezona

Bridgerton je veliki hit za Netflix, naručena druga sezona

Prva autorska serija Shonde Rhimes za Netflix, Bridgerton, zaradila je danas obnovu za drugu sezonu. Netflix je putem priopćenja za medije obavijestio kako će snimanje na novoj sezoni započeti na proljeće, a da će se druga sezona pozabaviti ljubavnim životom Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey). Nešto ranije ovog mjeseca Netflix je potvrdio da očekuju kako će serija dostići gledanost od oko 63 milijuna pretplatnika u prvih 28 dana. Takav rezultat smjestit će seriju među pet najboljih otvaranja Netflixovih originalnih produkcija.

Serija je rađena pod vodstvom Chrisa Van Dusena, Shondinog dugogodišnjeg suradnika na Grey’s Anatomy i Scandalu, a adaptira serijal istoimenih romana američke spisateljice Julije Quinn rađenih ranih 2000-ih.

Smješteni u Londonu na početku 19. stoljeća, romani prate veliku i moćnu obitelj Bridgerton te ljubavne zavrzlame britanske aristokracije. Osam epizoda prve sezone izlašlo je 25. prosinca prošle godine, a cijelu seriju pripovijeda Julie Andrews kao misteriozna Lady Whistledown.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861