Breaking Bad dobio četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Breaking Bad dobio četvrtu sezonu

Breaking Bad dobio četvrtu sezonu

Deadline Hollywood donosi kako je jedna od najboljih serija na televiziji, Breaking Bad, i službeno obnovljena za novu sezonu. AMC i Vince Gilligan natezali su se oko novog budžeta, pa je tako kreativni tim iza serije pokušavao dobiti 3.3 milijuna dolara epizodnog budžeta, a AMC je nudio 3.1 milijun. Navodno su se našli negdje u sredini.

TVbythenumbers pak dodaje kako je epizodni budžet kabelske drame oko 2 milijuna dolara, tako da se Breaking Bad sada jako približio produkcijskoj vrijednosti regularne network drame. Nova sezona Breaking Bada očekuje se sljedeće godine, s premijerom opet oko ožujka. Vince Gilligan je zatražio od AMC-ja kako bi završio seriju u još dvije sezone. AMC nije još ništa potvrdio.

3 komentara
 • ko ovo nije gledao, mora početi:)
  pametna, scary i koliko to moze biti-smijesna- serija o ludom profesoru kemije koji pocinje radit svoju drogu:) totalni #win od serije. bolesni #win

 • Trenutno najbolja serija. Svaka epizoda ima prebrutalan scenarij i uvijek poveznicu sa drugim epizodama. Gleda se kao i Dextera, neizvjesno, a skida se 2 i manje minuta nakon završteka prikazivanja u americi.
  Jesse: Cow house.
  Mr. White: What?
  Jesse: You know, a place where cows live?

 • Šteta.
  iako sam veliki fan ove serije i smatram je jednom od najboljih serija zadnjih nekoliko godina, ipak moram priznati da se u 3. sezoni dosta razvodnila i bilo bi najbolje da se tu nekako “dostojanstveno” završila i otišla u legendu…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861