Bolji put (“Better”) — Premijera nove britanske krimi serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Bolji put (“Better”) — Premijera nove britanske krimi serije

Bolji put (“Better”) — Premijera nove britanske krimi serije

Premijera nove britanske krimi serije Bolji put (Better) na Pickbox NOW stigla je 5. svibnja! U glavnoj ulozi je britanska glumica Leia Farzad koja tumači ulogu Lou Slack, korumpirane detektivke.

Policijska serija sa kompleksnim i zanimljivim likovima oduševit će vas sjajnim neočekivanim obratima. Ako volite žestoke kriminalističke serije – Bolji put je prava serija za vas!

O ČEMU JE RIJEČ

Nakon što joj sin zamalo umre, korumpirana policijska detektivka Lou Slack (Leila Farzad) pokušava se iskupiti za svoje grijehe i pobjeći pukovniku Colu McHughu (Andrew Buchan), moćnom kriminalcu za kojeg je radila. Naime, ona je dvadeset godina uzimala novac od njega i štitila ga od zatvora. No kad njezin sin Owen oboli, Lou počinje preispitivati svoj život. Voli biti detektivka, ali još više voli novac koji zarađuje radeći s Colom.

Ovo je priča o epskoj borbi jedne žene prema iskupljenju, povratu časti i poštenja koje je predala muškarcu prije mnogo godina.

Pitanje tko je ovdje glavni – narkobos koji plaća detektivku ili detektivka koja izvlači narkobosa iz zatvora – mnogo je kompliciranije nego što se na prvi pogled čini. Kada se Lou odbije pridržavati pravila, ova fenomenalna serija pretvara se u uzbudljivu i intenzivnu potjeru. Farzad i Buchan fenomenalno su odigrali svoje uloge, uvlače nas u priču koji ne možemo prestati gledati. Par se ističe svojom laganom dinamikom na ekranu i Bolji put nam daje osvježavajuću priču o platonskom prijateljstvu, za razliku od burne ljubavne afere. Nema pozadinskih pitanja “Hoće li? Zar neće?” – ovdje smo svjedoci dvoje ljudi koji se poznaju toliko dobro da se često pitate kako njihove drage osobe nisu ljubomorne na njihovu kemiju.

SVJEŽA I JEDINSTVENA POLICIJSKA SERIJA

Iako je u fokusu priče korumpirana detektivka kao glavni lik, Bolji put ipak nije serija o korupciji. Umjesto toga, ova serija daje pogled na dobro protiv zla i na ono što bi nekoga moglo natjerati na donošenje moralno upitnih odluka. Zanimljiv rezultat je činjenica da nikada nećete znati na čijoj ste strani. Ova serija fokusira se na Lou i njezin svijet, zaobilazeći formate policijske drame i umjesto toga ispitujući način razmišljanja naših likova. Zanimljivo, svježe i jedinstveno, a u isto vrijeme tako britanski! Bolji put gledajte samo na Pickbox NOW!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861