Better Call Saul na Pickboxu povodom prvog rođendana – serijala.com
Trenutno čitaš
Better Call Saul na Pickboxu povodom prvog rođendana

Better Call Saul na Pickboxu povodom prvog rođendana

Samo mjesec dana nakon završetka prve sezone, Better Call Saul stiže i na naše područje. Otkupio ga je Pickbox, regionalni streaming servis, na kojem će Saul biti dostupan od 15. svibnja. Serija je emitiranje 10-epizodne prve sezone u SAD-u završila ovog travnja, a druga sezona već je naručena i očekujemo je iduće godine.

Internetska televizija Pickbox navršila je godinu dana i svi koji se danas, na njezin rođendan, 7. svibnja pretplate na Pickbox, bilo na 1, 3, 6 ili 12 mjeseci, dobit će jedan mjesec besplatnog gledanja. Radi se o pandanu globalno popularnog Netflixa, koji u svojoj ponudi ima i Breaking Bad, ali i ekskluzive kao što su House of Cards, Orphan Black ili The Blacklist.

Better Call Saul — iliti Nazovi Saula — je spin-off hvaljenog i obožavanog Breaking Bada, koji u glavnu ulogu smješta odvjetnika i sitnog prevaranta Saula Goodmana, poznatog iz matične serije, a odvija se šest godina prije nje. Seriju smo recenzirali u prvim epizodama, a u kasnijim epizodama fino se nadograđuje sa nekoliko zbilja odličnih epizoda.

Komentari (1)
  • saulu želim sve najbolje, nadam se da će imat duplo više sezona nego breaking bad

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861