BBC obnovio Line of Duty za treću i četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
BBC obnovio Line of Duty za treću i četvrtu sezonu

BBC obnovio Line of Duty za treću i četvrtu sezonu

Ranije ovaj mjesec BBC je obnovio svoju sjajnu seriju, Line of Duty, za treću i četvrtu sezonu. Ne pišemo mnogo o britanskim serijama, ali tu i tamo se pojavi neka koja nam ne prođe ispod radara.

Line of Duty je britanska policijska drama, od tvorca Strike Backa – Jeda Mercurija. Prva sezona serije počela se prikazivati na BBC 2 u ljeto 2012., a mreža se pohvalila i da im je to bila jedna od najuspješnijih dramskih serija posljednjih deset godina. Prije nekoliko tjedana završila je i druga sezona, a BBC je odlučio obnoviti seriju za dodatne dvije sezone. Kritika ju voli, a mi potvrđujemo da se radi o prilično odličnoj seriji koju bi bilo šteta propustiti. Trailer za prvu sezonu ispod.

Uz vijest o obnovi svoje policijske drame, mreža je predstavila i trailer za Happy Valley, seriju o Catherine Crowther, policijskoj narednici koja vodi tim specijalnih policijskih službenika u ruralnoj dolini u Yorkshireu. Kad organizirana otmica brzo ode izvan kontrole i pretvara se u puno brutalniji i začarani niz zločina, Catherine se nađe uključena u nešto znatno veće od njezinog ranga. Serija svoju premijeru ima 29. travnja, prva sezona imat će šest epizoda.

6 komentara
  • Halooo Houstone….što ima novoga sa Almost humanom,ide li dalje?Što je sa The Bridgeom….nema ništa o drugoj sezoni?…kakve su recenzije o Mixology,meni jako zabavna i dobra serijica…..nakon Goldberga,Millera ili Dads—ovo je za Emmy…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861