Arrested Development će dobiti još 17 epizoda, a Doctor Who pet sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
Arrested Development će dobiti još 17 epizoda, a Doctor Who pet sezona

Arrested Development će dobiti još 17 epizoda, a Doctor Who pet sezona

Hej, došlo je to doba godine! Ne mislimo na proljeće, jer gledamo kroz prozor i ne vidimo ga baš. Mislimo na novu sezonu najavljivanja nove sezone Arrested Developmenta. Kultna serija, nama jedna od najboljih komedija ikada, izvorno emitiranje završila je 2006. godine, a do povratka na Netflixu 2013. godine prošli smo kroz bezbroj rundi nagađanja i najava ponovnog okupljanja.

Eto nas ponovo. Preklanjska četvrta i povratnička sezona zamišljena je kao ponovno upoznavanje s likovima koje smo ostavili pred gotovo deset godina i trebala je dobiti svoj nastavak. Filmski kao definitivno, kao i petu sezonu. Zadnjih godinu dana te su se najave utišale, a ponovo ih je potpalio izvršni producent Brian Grazer u nedavnom intervjuu, riječima “Snimit ćemo još 17 epizoda, tako da se pripremite za još Arrested Developmenta.”

Peta sezona bila je eksperiment, možda malo suviše nekoherentan, ali na momente brilijantan kao original i u načelu nemamo ništa protiv novih epizoda — mada ne možemo reći da nam baš trebaju, a ne bismo voljeli ni da pokvare nasljeđe originala.

Pročitaj još

Drugo, Doctor Who će ići još pet sezona!!11 Barem je tako najavio Steven Moffat, trenutni showrunner serije koja ove godine slavi desetu godišnjicu povratka u novom formatu. Kaže, “Bio sam uvjeren da može trajati 10 godina, a izdržat će barem 15. Mislim, mogla bi i 26.” Onda se nadovezao šef BBC-jevog dramskog odjela i nadmašio Moffatova predviđanja: “Ovo je tako sjajan format jer ga možete konstantno oživljavati i mijenjati. Nema razloga da ne izdrži još 50 godina.” Ma kojih 50, mi kažemo da će Doctor Who ići još 500 godina! Recite prijateljima, čitali ste ovdje prvi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861