Harris i Hewitt u božićnom specijalu – serijala.com
Trenutno čitaš
Harris i Hewitt u božićnom specijalu

Harris i Hewitt u božićnom specijalu

Neil Patrick Harris, kojeg dobro znamo kao Barneyja iz How I Met Your Mother te Jennifer Love Hewitt, koju malo manje dobro znamo kao Melindu iz Šaptačice duhovima (Ghost Whisperer) angažirani su u CBS-ovom polusatnom animiranom božićnom specijalu “Yes, Virginia”, koji će na ekrane 11. prosinca.

Hewitt i Harris posuđuju glasove majci i ocu osmogodišnje Virginie O’Hanlon, koja je voljela Božić sve dok joj jedan od prijatelja nije rekao da Djed Božićnjak ne postoji… Virginija sa svojom prijateljicom Ollie kreće put ulica New Yorka 19. stoljeća kako bi saznala pravu istinu.

Putem susreću “neurednog Djedicu” (Scraggly Santa), koji pokušava prikupiti novac za siromašne te iako priznaje da nije pravi Djed, kaže da u neku ruku radi za njega. Ne mogavši saznati pravu istinu, Virginija piše pismo novinama New York Sun, koje izlaze pod motom “Ako pročitate u The Sunu, tako je!”

Njeno pismo dolazi do Francisa Churcha, urednika koji smatra da ima važnijeg posla nego baviti se pismima djevojčice. No, uz malu pomoć “neurednog Djedice”, Virginija nagovara g. Churcha da napiše nešto što će postati jednim od najpoznatijih novinskih članaka, “Da, Virginija, postoji Djed Božićnjak”.

Priča je bazirana na stvarnom novinskom članku objavljenom 1897. godine u New York Sunu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861