Akira: Osim najavljenog live-action filma, Otomo je najavio i novu anime seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Akira: Osim najavljenog live-action filma, Otomo je najavio i novu anime seriju

Akira: Osim najavljenog live-action filma, Otomo je najavio i novu anime seriju

Nakon što je prije mjesec-dva objavljeno da će se Taika Waititi (“Thor: Ragnarok”, “What We Do in The Shadows”) prihvatiti live-action adaptacije najpoznatijeg djela Katsuhira Otoma — jučer je i sam Otomo najavio anime seriju baziranu na svojoj mangi.

Otomo je 1988. režirao film, jedan od najpoznatijih animea svih vremena, ali radio je paralelno s mangom koja je završila dvije godine nakon premijere filma. Manga je duža, detaljnija i sve skupa bolje zaokružena. Otomo će ovaj put adaptirati kompletnu mangu, a produkcijski studio (Bandai Namco) Sunrise je objavio da je sve još u fazi planiranja. Sljedeće godine Sunrise će izdati originalni film iz 1988. u novom, 4K izdanju koje će se pojaviti na japanskom i zapadnim tržištima.

Otomo navodno nije bio zadovoljan filmom zbog brojnih financijskih problema prilikom produkcije, a nova serija omogućit će mu da konačno ekranizira cijelo djelo. “Akira: serija” zasad nema okvirni datum premijere. “Akira: film Taike Waititija” u kina dolazi 21. svibnja 2021.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861