Tužilo Seagala – serijala.com
Trenutno čitaš
Tužilo Seagala

Tužilo Seagala

Tužilo Seagala
Prekinuto snimanje showa akcijske trash legende
Za Stevena Seagala već znate da je akcijska legenda, gitarist i najdeblji majstor borilačkih vještina (čak ako računamo i sumo borce ). No znate li da posjeduje vlastiti harem? Da, momak je “za osobne potrebe” pri ruci držao par Ruskinja koje su navodno bile zadužene za zadovoljavanje njegovih potreba. A tu ne mislimo na nutricionističke.
http://www.net.hr/zvijezde/page/2010/04/16/0217006.html
Domaći trač portali već su prenijeli priču, pa da vas ne tovimo nepotrebnim glasinama o optužbama na njegov račun… Ukratko – tužilo ga za seksualno zlostavljanje.
Za nas bitnija stvar je prekidanje snimanja njegovog akcijskog reality showa, Lawman. Zbog ozbiljnosti optužbi, policijska stanica za koju Seagal kao radi (počasni je zamjenik šerifa) i oko koje se snima serija, zabranila je njeno snimanje.
A&E, mreža koja producira i emitira Seagalov show, nije htjela komentirati prekid produkcije, tako da je budućnost showa trenutno upitna. Prva je sezona završila pred dva mjeseca, a istovremeno je potvrđeno snimanje i druge sezone – što se zasad očito neće dogoditi. (Variety)
http://www.variety.com/article/VR1118017766.html?categoryi

Za Stevena Seagala već znate da je akcijska legenda, gitarist i najdeblji majstor borilačkih vještina. No znate li da posjeduje vlastiti harem? Momak je navodno “za osobne potrebe” pri ruci držao par Ruskinja koje su, opet navodno, bile zadužene za zadovoljavanje njegovih potreba. A tu ne mislimo na nutricionističke. Domaći trač portali već su prenijeli priču, pa da vas ne tovimo nepotrebnim glasinama o optužbama na njegov račun… Ukratko – optužilo ga za seksualno zlostavljanje.

Za nas bitnija stvar je prekidanje snimanja njegovog akcijskog reality showa, Lawman. Zbog ozbiljnosti optužbi, policijska stanica za koju Seagal kao radi (počasni je zamjenik šerifa) i oko koje se snima serija, zabranila je njenu produkciju.

A&E, mreža koja producira i emitira Seagalov show, nije htjela komentirati prekid produkcije, tako da je budućnost showa trenutno upitna. Prva je sezona završila pred dva mjeseca, a istovremeno je potvrđeno snimanje i druge sezone – što se zasad očito neće dogoditi.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861