Steven Seagal: Lawman (pilot) – serijala.com
Trenutno čitaš
Steven Seagal: Lawman (pilot)

Steven Seagal: Lawman (pilot)

“Već 20 godina Steven Seagal je zamjenik šerifa u Jefferson Parishu, mjestu u Lousiani. Posao, koji je držao izvan svjetla pozornice… sve do sada.” Riječi su kojima počinje nova A&E-ova reality emisija sa Stevenom Seagalom u glavnoj ulozi. Već od prvog kadra vidi se da nas čeka nešto sasvim posebno. Konceptualno, serija je identična COPS-ima, tj. onoj jednoj RTL-ovoj emisiji, gdje kamere prate policajce i snimaju sve što se događa. Ne mogu se sjetiti kako se zove, ali vjerojatno znate o čemu pričam.

Seagal je prije 20 godina dobio počasno mjesto zamjenika šerifa jer je pomagao tadašnjem šerifu u nekakvim vježbama s mladim policajcima. Sada je to došlo na naplatu. Najveća akcijska zvijezda ikada (oprosti Chuck Norris, ali Steven Seagal je osim nekih od najboljih filmova zabilježenih na filmskoj vrpci, bio i policajac već 20 godina) vraća se, ovaj put na male ekrane.

Ako možete pogledati samo jednu novu seriju ove godine, molim vas, neka to bude ova. Zaboravite na Modern Family, Community i Cougar Town. Steven Seagal: Lawman najbolja je nova humoristična serija. Od prve sekunde, osmijeh vam se neće skidati s lica. Seagal se malo udebljao (zapravo više izgleda kao netko tko je pojeo Stevena Seagala), ali to ga ne sprečava da lovi bad guyse u ime pravde. I kad ulovi nekog od takvih (velika većina… zapravo svi su bili Afroamerikanaci) često završava pružanjem ruke, podjelom autograma, “OMGit’sStevenSeagal” momenata i sličnih humorističnih bisera.

Osim lovljenja zločinaca, Steven u slobodno vrijeme pomaže i kolegama. Scena kad obučava kapetana i prijatelja kako pucati da prođe godišnji test je neprocjenjiva. To se ne može kupiti Mastercardom. To se mora doživjeti, jer ako nas je Steven nečemu naučio, onda je to da moramo biti zen. Još nekoliko kratkih bullet točaka, a onda idem pod hitno gledati drugu epizodu.

 • Steven Seagal može pogoditi šibicu s pištoljem, udaljen oko 10 metara. Iako ju je pogodio, nije bio zadovoljan, jer ju je htio upaliti metkom.
 • Steven Seagal ima veoma razvijeno šesto čulo, tzv. Spidey Sense. Jednim pogledom može vidjeti tko će izvući pištolj, tko će pobjeći, tko je dobar, a tko loš. Serija vješto prikazuje njegovo šesto čulo jer svaki put dobijemo slow-motion kadar kad mu zatingla Spidey Sense. Savršeno.
 • “Where he at?! Where he at?!”
 • “Get him Johnny, step on the gas!”
 • “We’re now in the jects. It’s short for projects”
 • “Sometimes I forget Steven’s a big movie star, I consider him one of us, part of the team.”
 • “Criminals usually prey on weakness. They can smell it. Those of us who studied the martial arts as long as I have, we can usually see those kind of predators.”

  1.9 10 1
  1.9

  Žanr:

  Autor:

  Mreža:

  Glume:

  Datum premijere:

  4 komentara

  Odgovori

  Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

  © 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

  ISSN 2459-5861