FlashForward 1×16: Let No Man Put Asunder – serijala.com
Trenutno čitaš
FlashForward 1×16: Let No Man Put Asunder

FlashForward 1×16: Let No Man Put Asunder

S ovogodišnjim epizodama se FlashForward prilično poboljšao, prekinut je crni niz pada gledanosti, i baš kad pomislišmo da ćemo do kraja sezone koliko-toliko uživati u epizodama, stigla je ova 17. Jedna od lošijih, dosadnijih, a i prva koju je gledalo manje od 5 milijuna ljudi na ABC-u.

Ovo je epizoda koje ćemo se nerado sjećati. Jedino što je donijelo uzbuđenja je posljednjih nekoliko trenutaka epizode kad D. Gibbson kreće u akciju. Epizoda je ponovno počela flashbackom nekoliko godina u prošlost, krtica Marcie nije dala gotovo nikakve odgovore, potpredsjednica zvala Wedecka kako bi mu iznijela neke detalje o Jerichu, on pronašao Aarona, rekao mu nekoliko riječi, dao mu potrebne resurse, te sada ovaj kreće u Afganistan po kćerku.

Nekako u središtu ove epizode se našao Demetri Noh. Po onome što zna, trebao bi biti ubijen za tri dana negdje u Los Angelesu. Da to izbjegne, odlučuje se vjenčati odmah sutradan, te nakon toga sa suprugom otići negdje izvan Los Angelesa. Dobro, kroz epizodu smo još imali prilike vidjeti pokušaj da se dođe do Markovog pištolja, no bila je to slijepa ulica. I onda pred kraj epizode jedno od dva uzbuđenja – kad vidi da se izgleda vizija Demetrija neće ostvariti, D. Gibbons preuzima stvar u svoje ruke, otima ga i ostavlja u autu. Tako ipak nije došlo do vjenčanja, i ponovno su velike šanse da se Demetrijeva vizija ipak ostvari.

Drugo uzbuđenje je druga D. Gibbons situacija, kad je sredio Demetrija, nastavlja dalje, a sljedeća meta mu je Charlie, kćerka Olivie i Marka Benforda. Što on točno planira s njom zasada nije poznato. Pao je i prvi poljubac između Lloyda i Olivie, ali to i nije neko iznenađenje budući da smo cijelu sezonu čekali kad će doći do toga, dugo im je i trebalo. Treba još napomenuti kako je Janis od ove epizode trudna, e sad, bio je to  kratak razgovor između nje i Demetrija, pa je teško zaključiti je li bilo čega između njih u Somaliji, je li zbog toga zatrudnjela ili je u pitanju nešto drugo.

Uglavnom, ponovno je počelo razvlačenje, dosada, čini se kako FlashForward ipak ne može bez takvih epizoda. Ako ništa drugo, barem bi sljedeća mogla biti bolja, sudeći po najavi, izgleda da ćemo napokon doći do kraja priče oko Demetria Noha i njegove vizije. Naravno, stvari će opet spašavati D. Gibbons, jedini koji je izvukao ovu epizodu iz totalne katastrofe, učinio je nešto zanimljivijom svojim potezima.

punapunapraznapraznaprazna

2 komentara
  • dobro, nije bila bas tako tragicno losa :) istina, malo su usporili, ali s obzirom na epizode s početka sezone, ovo je bilo uzbudljivo :) i barem se otvara prica na nekoliko frontova i nekako mi se cini da ima sve manje sapunjarskih elemenata.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861