Trailer: TV verziju Transportera gledat ćemo prije Amera – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: TV verziju Transportera gledat ćemo prije Amera

Trailer: TV verziju Transportera gledat ćemo prije Amera

Prošle su dvije godine i nešto otkako smo zadnji puta pisali o televizijskoj verziji filmskog serijala Transporter sa Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi, a u međuvremenu je serija imala svoju premijeru na… njemačkom RTL-u.

Chris Vance (ptičar iz Prison Breaka) je u glavnoj ulozi kao Stathamova zamjena, a priča, koncept, pa čak i glavni lik su isti — Frank Martin je “transporter”, plaćeni vozač koji će prevesti robu bilo gdje, bilo kada, bez suvišnih pitanja. I pritom razbiti pola kvarta.

Serija je međunarodna produkcija njemačkog RTL-a, francuskog M6, kanadskog HBO-a i američkog Cinemaxa, koji je sestrinski kanal HBO-a. Svoju premijeru zapravo je već imala i u Njemačkoj i u Francuskoj, a sljedeća je na redu Kanada. Za promjenu, ovog će puta Ameri među posljednjima doći na red, jer čak ćemo je i mi imati priliku gledati prije njih.

Regionalni Fox Crime počinje s emitiranjem serije 17. siječnja, a ići će svakog četvrtka u 20:55 sati.

Prva sezona ima dvanaest epizoda, a u početku su showrunneri bili Joseph Mallozzi i Paul Mullie, dvojac najpoznatiji kao izvršni producenti i scenaristi niza epizoda Stargate franšize. Navodno su kasnije zamijenjeni, a čak je njihova zamjena potom napustila projekt koji sada stoji bez nasljednika. Druga bizarnost je da se ni Francuzi, ni Nijemci, ni Kanađani ne mogu dogovoriti oko ispravnog redoslijeda epizoda, pošto ih svi planiraju emitirati drugim redoslijedom.

3 komentara
  • \”Druga bizarnost je da se ni Francuzi, ni Nijemci, ni Kanađani ne mogu dogovoriti oko ispravnog redoslijeda epizoda, pošto ih svi planiraju emitirati drugim redoslijedom.\”

    Dakle, samo skinuti, na playlistu i staviti \”shuffle\” opciju uključenu :)

  • Pa onako, nakon odgledanog pilota ima nekog OK akcijskog štiha i zgodnih europskih žena. Malo se neki glumci muče s engleskim naglaskom, osobito François Berléand, jedini glumac koji je glumio i u filmu.
    Znam da će sad svi koji umiru u drami reći da je serija obično sr*nje, svrstat će je u ladicu \”još jedan prokleti šljam procedural\” i neće je gledati, ali za ubit 40min garantiram nije najgora stvar na svijetu.

    Inače ocijenio bih da je radnja smještena negdje u doba nakon 1. ili 2. filma Transporter.

    P.S. Prije bih se Chrisa Vancea sjetio iz prilično solidnog Mentala, gdje je imao glavnu ulogu. ;)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861