The Last of Us neće imati premijeru ove godine – serijala.com
Trenutno čitaš
The Last of Us neće imati premijeru ove godine

The Last of Us neće imati premijeru ove godine

Iako smo se potajno nadali da bi HBO mogao emitirati The Last of Us kasnije ove godine čini se kako to neće biti slučaj. Casey Bloys, predsjednik sadržaja za HBO i HBO Max potvrdio je da snimanje još uvijek traje i da će trajati još neko vrijeme i da ne očekuje da će se serija emitirati ove godine.

“Neće se emitirati ove godine — očekujem da ćemo je gledati 2023.”, izjavio je Bloys na TCA-jevom sastanku jučer u poslijepodnevnim satima. Bez obzira na to Bloys je potvrdio da je gledao neke rane epizode i da je vrlo uzbuđen što su Craig Mazin i društvo napravili.

The Last of Us prati Joela, muškarca u svojim kasnim četrdesetima koji iz područja karantene mora prošvercati tinejdžericu Ellie. Radnja igre odvija se dvadeset godina nakon što je misteriozni virus poharao svijet i većinu čovječanstva pretvorio u nekakvu vrstu zombija. Pedro Pascal je odabran za ulogu Joela, a Bella Ramsey će utjeloviti Ellie u HBO-ovoj adaptaciji. Gabriel Luna utjelovit će Joelovog brata Tommyja dok će Nico Parker glumiti Saru Miller.

Pročitaj još

Seriju piše autor Chernobyla Craig Mazin, a izvršni producenti su Carolyn Strauss za HBO, Evan Wells za Naughty Dog te Asad Qizilbash i Carter Swan za PlayStation Productions. Redatelj obje igre Neil Druckmann također će sudjelovati u izradi serije kao producent, redatelj i konzultant. Pilot će režirati ruski redatelj Kantemir Balagov, a neke od epizoda režirat će i Jasmila Žbanić.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861