The Boys: Eric Kripke je potvrdio da će se treća sezona početi snimati početkom 2021. – serijala.com
Trenutno čitaš
The Boys: Eric Kripke je potvrdio da će se treća sezona početi snimati početkom 2021.

The Boys: Eric Kripke je potvrdio da će se treća sezona početi snimati početkom 2021.

Samo tjedan dana nakon završetka druge sezone Boysa showrunner i izvršni producent serije Eric Kripke potvrdio je da je produkcija na novoj sezoni već u punom pogonu. Kripke je na Twitteru objavio naslovnu stranicu scenarija prve epizode treće sezone koja je samim činom dobila i naslov, “Payback”.

Kripke je također potvrdio da će snimanje na novoj sezoni započeti u ranim danima sljedeće godine što bi značilo da bi treća sezona mogla stići na Amazon Prime Video krajem godine.

U svijetu Amazonovih The Boysa superheroji su većinom arogantni sociopati čije ušminkane pojave prezentira i prodaje megakorporacija, a naslovna ekipa osvetnika predvođena Billyjem Butcherom (Karl Urban kao neka vrsta antijunaka u stilu Clinta Eastwooda) nastoji ih razotkriti. Vesele li vas ovakve nasilne radosti, ova adaptacija stripa Gartha Ennisa beskonačno će vas zabaviti svojim crnim humorom, hektolitrima krvi te tonama mesa i psovki. Dodamo li tome nimalo fiktivnu kritiku korporacija, njihove beskrupulozne opsjednutosti profitom, popularnosti i javnim imidžem, rezultat je savršeno bingeabilan, iako ne revolucionaran.

Osim treće sezone Amazon je najavio i da je naručio spinoff čija će radnja biti smještena na kampus Vaughtovog ekskluzivnog visokog učilišta za buduće superheroje i pratit će hormonalne mlade ljude u borbi za najbolje superherojske ugovore u najboljim gradovima Amerike. Zasad neimenovani spinoff radit će isti ljudi kao i The Boys, dakle u kompi su Amazon, Sony Pictures Television, Point Grey Pictures, Kripke Enterprises i Original Film. Pilot je napisao izvršni producent The Boysa, Craig Rosenberg.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861