Human Target: Planovi za 2. sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Human Target: Planovi za 2. sezonu

Human Target: Planovi za 2. sezonu

Još uvijek se ne zna hoće li biti druge sezone Human Targeta, i dalje se čeka službena potvrda iz FOX-a, no to nije spriječilo ekipu koja radi na seriji da planira za dalje. iF Magazine je intervjuirao tvorca serije Jonathana Steinberga, tako sada znamo još neke pojedinosti.

Planovi su da druga sezona bude “veća, brža i pametnija”. Trebali bi saznati nešto više detalja o Guerrerovoj prošlosti, te kako su se on i Chance povezali. To će sve imati veze s šefom Masai ratnika, osobe čije smo ime samo čuli nekoliko puta u prvoj sezoni. Ne znamo ni tko je, ni kako izgleda, no ukoliko bude druge sezone, i po tom pitanju bi trebali dobiti neke odgovore.

Budući da Jackie Earle Haley radi i na nekim filmskim projektima, iF Magazine je pitao Steinberga hoće li to utjecati na seriju, da li ćemo ga i dalje gledati u glavnoj postavi ili ne. Odgovor je pozitivan, ekipa voli raditi s Jackiem, Jackieu je ugodno raditi s njima, tako da će on ostati među glavnom trojkom. Nagađalo se da bi se Lee Majors mogao vratiti u drugoj sezoni. U seriji je glumio starijeg Christophera Chancea, pitanje je kako će se vratiti kada je dobio je nožem u prsa, i završio mrtav, međutim, Steinberg na ovo pitanje odgovara pitanjem – Je li završio mrtav? Ili je nož promašio srce i samo ga onesvijestio?

Bilo je govora i o tome namjeravaju li vratiti neke likove nazad. Emu Barnes (Emmanuelle Vaugier) i  Laylu (Autumn Reeser) smo gledali u dvije epizode, pa tako Steinberg kaže kako postoje šanse da ih ponovno vidimo, ne treba zaboraviti ni Lenniea Jamesa kojeg smo također gledali u dvije epizode kao Baptistea, postoje šanse da i njega vidimo opet.

I na koncu, bilo je još govora o tome namjeravaju li proširiti glavnu trojku. Steinberg kaže kako će eventualno možda ubaciti jednog ženskog člana kako bi bilo neke veze između nje i Chancea, ali da više od 4 osobe u ekipi neće biti. Svakako zanimljivi planovi, no ako FOX ne potvrdi drugu sezonu, ovo će ostati samo na riječima.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861