Arrow: Prvi trailer druge sezone u kojoj stiže Summer Glau – serijala.com
Trenutno čitaš
Arrow: Prvi trailer druge sezone u kojoj stiže Summer Glau

Arrow: Prvi trailer druge sezone u kojoj stiže Summer Glau

Tijekom San Diego Comic-Cona predstavljen je trominutni trailer za novu sezonu Arrowa, koji na jesen kreće sa svojom drugom sezonom. Dok prvi dio sadrži scene iz prethodne sezone, drugi nas konačno, ali polagano uvodi u novu sezonu. Želite li u novu sezonu ući “čisti”, bez ikakvih informacija o novim likovima, najbolje da preskočite ostatak teksta i bacite se direktno na trailer. Osim ako vam i to spada u zonu spoilera, ali onda ne znamo zašto ste kliknuli na vijest (u svakom slučaju hvala).

I, što nas očekuje? Nadamo se podjednako, ili čak bolja i zabavna druga sezona. Prema raznim intervjuima sa producentima i scenaristima, nova sezona bazirati će se na transformaciji Olivera iz odmetnika u junaka, uz naravno puno akcije. Također, druga sezona će imati dva glavna negativca: jedan će Olivera mučiti fizički, a drugi psihički. Tko će to biti, tek nam ostaje za vidjeti. Također spomenimo i neke glumce koji će se pojaviti u novoj sezonu. Dakle, Colton Hayes (Teen Wolf), kojega smo vidjeli prošle sezone u ulozi Royja Harpera, poznatiji kao sidekick Speedy, dobio je stalnu ulogu iako nije poznato kada će serija doći do tog dijela). Manu Bennet (Spartacus), bit će Slade Wilson, točnije negativac Deathstroke.

Prisjetimo li se prve sezone, čini se i da nas očekuje i ta tranzicija od Oliverovog prijatelja do jednog od glavnih negativaca. U novoj sezoni pojaviti će se i dva nova ženska lika — na prvom mjestu je Isabel Rochev, koju će utjeloviti miljenica SF fandoma, Summer Glau (Firefly, Terminator: The Sarah Connor Chronicles). Ako će se serija držati stripovskog predloška, Isabel Rochev će biti negativac, vlasnica konkurentske kompanije koja želi preuzeti Queen Industries. Druga glumica koja se pridružuje postavi je Caity Lotz (Mad Men), čijem se liku samo zna da će biti romantično povezana sa Oliverom. Nagađalo se da će navedena glumica biti Black Canary, no očito je da autori serije ne bi trebali ići daleko od stripovskih predložaka, u kojemu Black Cannary postane Dinah Laurel Lance koju pak utjelovljuje Katie Cassidy.

Pročitaj još

http://www.youtube.com/watch?v=yWW6R8rzcZA

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861