Video: Neil Patrick Harris je zakon – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: Neil Patrick Harris je zakon

Video: Neil Patrick Harris je zakon

Dodjela kazališnih nagrada Tony nije baš naš modus operandi, no voditelj 65. po redu ceremonije, kao i one pretprošle godine, bio je uvijek sjajni Neil Patrick Harris. Obzirom da je čovjek višestruko talentiran, odličan komičarski glumac vrlo solidnog glasa, idealan je odabir za ovakve prigode. Usto je i homoseksualac, što ne škodi kod Tonya, a na taj se račun više puta šalio tokom ceremonije.

Iako zasad nema bitnijih filmskih uloga, nakon ovogodišnjeg debakla sa nezainteresiranim Jamesom Francom i hiperaktivnom Anne Hathaway, Oskari bi trebali razmisliti o dodjeljivanju časti vođenja ceremonije Harrisu. Što mogu izgubiti, još jednu dosadnu i nezanimljivu dodjelu nagrada?

Inače, najuspješniju večer imao je satirički mjuzikl “The Book of Mormon”, autora South Parka Matta Stonea i Treya Parkera, koji je pokupio čak 14 nominacija, te osvojio devet nagrada, uključujući onu za najbolji mjuzikl.

Evo kako NPH vodi zabavnu i duhovitu ceremoniju dodjele nagrada:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-6S5caRGpK4[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zkSpdvmXwDo[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tlc8XphOlhA[/youtube]

Sasvim nevezano, ali relevantno…

(video via Warming Glow, slike via reddit)

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861