Veliki filmski kviz otvara novu sezonu u Zagrebu – serijala.com
Trenutno čitaš
Veliki filmski kviz otvara novu sezonu u Zagrebu

Veliki filmski kviz otvara novu sezonu u Zagrebu

Nakon ljetne pauze i jučerašnjeg zabavnog gostovanja u Varaždinu na Trash Film Festivalu, sljedeći će se zagrebački Veliki filmski kviz održati u subotu, 19. rujna, u dvorani Produkcije kulture Aplauz u Zvonimirovoj 63, s početkom u 20 sati.

Pod vodstvom nešto ćelavijega Gorana Vugrineca Goca, nova sezona kviza otvara se pojačana brojnim sponzorima koji su prepoznali čari filmsko-alkoholiziranih mjesečnih druženja. Uz stare sponzore poput Blitza, Cinestara, Cineplexxa i Zmajske pivovare, ubuduće će događaje sponzorirati i fenomenalni mekPers, legendarni rudeški restoran, te Giftonaut, osječka web-stranica s pregršt kul majica i postera.

Što se tiče organizacije i strukture kviza, neće biti nekih šokantnih promjena. Privremeno je ispuštena kategorija Pogodi tko dolazi na večeru, a umjesto nje dodana audiovizualna komponenta, što znači da će kategorija Izgubljeni u prijevodu biti nešto zastupljenija no inače. Uz nju, tu su naše standardne kategorije Čovjek koji je previše znao, Sofijin izbor, Memento i I See Dead People, a novitet je i povratak provjere općeg znanja iz domena najpoznatijih i najkvalitetnijih televizijskih serija.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo sve zainteresirane filmoljupce, kvizomane i alkoholičare da se što prije prijave na mail info@fak.hr (stavite “prijava za kviz” u naslov maila, a u sadržaju uključite ime svoje ekipe) ili putem ovog praktičnog obrasca. Upad na kviz naplaćuje se 15 kuna po osobi, u ekipi mogu biti minimalno dva i maksimalno četiri člana. Za sve informacije stojimo na raspolaganju putem maila ili komentara ispod. Vidimo se devetnaestoga!

 

Komentari (1)
  • dobra stvar je što živim u zvonimirovoj, loša stvar je što živim 300tinjak kilometara od zagreba

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861