Upoznajte Epix – serijala.com
Trenutno čitaš
Upoznajte Epix

Upoznajte Epix

Iza tog imena krije se novi kabelski program iz radionice nekoliko velikana industrije: Viacoma, Paramounta, MGM-a i Lionsgatea. Ambiciozni projekt bi u početku trebao kombinirati glazbene spektakle, razne specijale i hit filmove (u vlasništvu gore spomenutih divova), da bi nakon što stekne bazu obožavatelja prešao u originalno prikazivanje.

Prvi sadržaji iz vlastite produkcije najavljeni su za sljedeću jesen, a posebnu pažnju privlači miniserija pisana po romanu Atlas Shrugged iz kasnih šezdesetih, u kojoj bi glavnu ulogu trebala imati filmska zvijezda Charlize Theron.

Osim nje mreža cilja na još nekoliko filmskih imena, pa će prvu originalnu Epixovu dramu režirati Gavin Hood, redatelj X-Men Origins: Wolverine. Serija inače nosi radni naziv Tough Trade i dolazi iz pera kreatorice Weedsa, Jenji Kohan.

Privlačenjem velikih filmskih imena u svijet televizije Epix se želi izdvojiti u očima gledatelja i ponuditi nešto drukčije, filmski spektakularno i kabelski bezobrazno. Cjelokupna originalna produkcija će po njihovim vlastitim riječima pratiti budžet glavnih rivala: HBO-a i Showtimea.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861