Tjedan 31.05. – 6.06. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 31.05. – 6.06.

Tjedan 31.05. – 6.06.

Ovoga tjedna ne završava ni jedna serija, no kreću neke nove sezone.

Ponedjeljak, 31.05.

Redoviti termin za 10 Things I Hate About You, Hiccups, Nurse Jackie, Saving Grace i United States of Tara.

Utorak, 01.06.

Nove epizode Gleeja čije finale očekujemo idućeg tjedna, zatim Justified i Law & Order CI, a od manje poznatih serija tu su The Hills i The City.

Srijeda, 02.06.

Dan za Happy Town, House of Payne, In Plain Sight te novu epizodu Modern Familyja.

Četvrtak, 3.06.

Četvrtak označava početak četvrte sezone Burn Noticea (USA), akcijske drame o isključenim špijunima i tajnim agentima bez utjecaja i financijske pomoći koje su nekoć uživali.

Također kreće druga sezona Royal Painsa (USA), zabavne medicinske drame o doktoru koji se preseli nakon što uzrokuje pacijentovu smrt.

Petak, 4.06.

Stargate Universe emitira svoju pretposljednju epizodu ove sezone, a osim ove serije prikazuju se i Miami Medical, Party Down i Past Life.

Druga polovica druge sezone Flashpointa (CBS2) kreće ovog petka, a ova drama centrirana je oko elitne taktičke jedinice u kanadskoj policiji. Serija se već premijerno emitirala na kanadskom CTV-u.

Subota, 5.06.

Iako je medicinski Three Rivers (CBS2) otkazan, njegovih preostalih pet epizoda započinju se prikazivati od ove subote, a također se prikazuje i nova epizoda Doctor Whoa.

Nedjelja, 6.06.

Kreće druga sezona Drop Dead Dive (Lifetime), humoristično-pravno-nadnaravne drame. Radnja se vrti oko manekenke koja se nakon svoje smrti mora vratiti na Zemlju zato što nije učinila ništa dobroga niti lošega u svom životu.

Prikazuje se također i Breaking Bad, The Tudors, Til Death, Treme te Sons of Tucson kojemu je ostalo još devet snimljenih epizoda do kraja.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861