Ovog tjedna (ne) gledamo… – serijala.com
Trenutno čitaš
Ovog tjedna (ne) gledamo…

Ovog tjedna (ne) gledamo…

Prošao je Halloween, prošao je Thanksgiving, prošli su Sweepsi, stvari su se malo stabilizirale, barem naizgled. Ovog tjedna gledamo podosta povratnika koji su na sedam dana pauzirali svoje epizode.

The CW nastavlja prikazivati svoje serije za mlade, pa tako u ponedjeljak ponovno možemo gledati Gossip Girl i One Tree Hill, a dan kasnije nadoknaditi i Melrose Place te 90210.

S druge strane, u ponedjeljak nema Accidentally on Purposea, Castlea, How I Met Your Mother te The Big Bang Theoryja. Tinejdž serije se ne čine kao neka utjeha, barem nama.

Summer Glau!

U utorak se ne emitira NCIS i prateći NCIS Los Angeles. V je prošlog tjedna završio svoj prvi blok sezone pa iduću epizodu očekujemo tek u proljeće. Scrubsi se vraćaju na male ekrane, slijedi nam deveta sezona sa novom postavom, ovog tjedna u dvodijelnoj epizodi. Pogledajte i finale Sons of Anarchyja kojim se opraštamo od njegove druge sezone.

Srijeda je dan za Friday Night Lights, a izostavljeni su Cougar Town, Modern Family i Old Christine.

Četvrtak je uz ponedjeljak vjerojatno najomiljeniji dan svim serijoljupcima, a ovog se tjedna vraćaju redom odlične serije 30 Rock, Bones, Community, FlashForward, Fringe, Parks & Recreation, Sunny in Philadelphia te američki The Office.

O da, još jednom Summer Glau!

Nakon mjesec i pol u petak se ponovno prikazuje Dollhouse, uz posebnu poslasticu! Gostujuća zvijezda je Summer Glau (ako slike već dovoljno ne vrište) koja će utjeloviti lik Bennett Halverson, pa ukoliko niste fan ove serije, isplati se baciti oko barem za ovu prigodu. Vraćaju se i Sanctuary, Stargate Universe, Ugly Betty te White Collar.

FOX u nedjelju ponovno ne prikazuje svoj animirani četverac, no ne brinite, već idućeg tjedna se svi vraćaju u paketu.

Usput, nakon jednotjedne pauze zbog Dana zahvalnosti, na Comedy Central se vraćaju njihova dva kasnjovečerna zabavno-politička showa u redovitom terminu od ponedjeljka do četvrtka, The Daily Show Jona Stewarta te The Colbert Report.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861