Tjedan 3.05. – 9.05. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 3.05. – 9.05.

Tjedan 3.05. – 9.05.

Stigao nam je tjedan u kojem se apsolutno ništa posebnog ne događa – nema novih serija, nema novih sezona, nema nikakvih finala. Ostaje nam da rezimiramo koje se serije redovito prikazuju.

Tako ponedjeljkom možete pogledati nove epizode humorističnih serija How I Met Your Mother i The Big Bang Theory, tu su i akcijski 24 i Chuck, te preostali Castle, Gossip Girl, House i Law & Order.

Utorkom pogledajte novi Glee, Lost, NCIS i NCIS Los Angeles, Parenthood i V, a srijeda je dan za serije poput Cougar Town, Modern Family i Old Christine.

U četvrtak slijedi 30 Rock, Bones, CSI, Community, zatim FlashForward, Fringe, Grey’s Anatomy, Supernatural, The Mentalist, The Office i Vampire Diaries. Bez sumnje ponešto za svakoga.

Petkom se gleda Ashes to Ashes, Ghost Whisperer, Medium, Party Down, Smallville i Stargate Universe, a u subotu se prikazuju novi nastavci Doctor Whoa i Legend of the Seekera.

Konačno, nedjelja je dan za animirane Simpsone, American Dad, Family Guy i The Cleveland Show, a tu su i Breaking Bad, Desperate Housewives, The Pacific i The Tudors.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861