Tjedan 29.03.-4.04. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 29.03.-4.04.

Tjedan 29.03.-4.04.

Za par dana stiže nam Uskrs, a vrijeme do blagdana skratite si otvaranjem nekoliko novih sezona serija – ima za svakog ponešto.

Saving Grace

Miks kriminilastičke drame i fantazije započeo je još 2007. godine, a večeras premijerno starta četvrta sezona, ujedno i posljednja. Fox je seriju ukinuo, unatoč velikoj gledanosti, radi slabe prodaje DVD izdanja, pa tako spašavanje Grace završava u ljeto ove godine.

10 Things I Hate About You

Ova humoristična serija dijelom je temeljena na jednom od Shakespearovih uradaka a govori o dvije sestre koje su se iz Ohija preselile u Kaliforniju. Svježim startom u novoj školi odlučile su se za nove ciljeve, pa se tako jedna želi istaknuti dok se druga želi samo uklopiti. ABC-jev polusatni sitcom danas započinje sa drugom sezonom.

Law & Order: Criminal Intent

U nas prevedenog kao Zločinačke nakane, deveta sezona ovog izdanka dugovječne franšize kreće s emitiranjem u utorak. U stilu originalnog Zakona i reda, i ove su epizode često “otrgnute s naslovnica” ili blago temeljene na stvarnim zločinima koji su privukli pažnju medija.

V

Iako ne baš premijera sezone, znanstvenofantastični V vraća se ovaj utorak nakon povelike četveromjesečne pauze. Još uvijek svjež, još uvijek u prvoj sezoni, sada nam nakon uvoda slijedi nastavak Anninih spletki i, nadamo se, još zgodnih aliena i alienki.

In Plain Sight

U srijedu starta treća sezona manje poznate drame In Plain Sight sa USA Networka. Američka maršalica Mary Shannon svoj život mora nastaviti prilagođavati karijeri u programu zaštite svjedoka.

Fringe

Mjesec dana izdržali smo bez Fringea, a od ovog četvrtka slijedi nam nastavak sezone. Nove porcije Olivije, Petera i njegovog munjenog oca. <3

Ashes to Ashes

Spin-off odličnog britanskog SF-a Life on Mars ovaj petak ima premijeru treće sezone. Kombinacija znanstvene fantastike i policijske proceduralne drame planirano se završava ove godine, te kao i Life on Mars ima definiran završetak priče. Još stignete pogledati sve do finala serije!

Doctor Who

Nakon više od godinu dana pauze Britanci ponovno prate nove nastavke Doctor Whoa. Peta sezona kreće ovu subotu i traje standardnih 13 nastavaka, no još nije sigurno da li će se to odvijati u kompletu ili u dva dijela tokom 2010. godine. U svakom slučaju, novi Doktor i nova suputnica spremni su za jednako nove avanture u prostoru i vremenu.

6 komentara
  • ma moffat nesto spominjao da bi bilo bolje da se sezona prikaze u dva dijela, sad u proljece i jos na jesen drugi dio (to obicno ona dw podjela na 6+7 epizoda kad je jedan tjedan pauza radi sporta ili cega ono)

  • V je jedino relevant to my interests. Sort of. Gledat cu i dalje, mada sam izgubio svaku nadu da to moze valjati.
    Fringe ceka da ga kečapam, ali bude jos pocekao vjerojatno do ljeta.

  • (kb)

    LOL, da izbjgnemo pauzu od dva tjedna, uzeti cemo jednu cetveromjesecnu. Moffat, odlazi! Hocemo Russella natrag! not

  • Mogao bi probat ovaj Ashes to ashes, kakva je serija ak je netko gledao?
    Da pogledam još koju britansku seriju osim top geara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861