Tjedan 17.05. – 23.05. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 17.05. – 23.05.

Tjedan 17.05. – 23.05.

Bliži se ljeto a to je znak da će mnoge serije završiti svoje sezone upravo u ovom razdoblju. Pogledajte koja nas finala čekaju u narednih sedam dana.

Ponedjeljak, 17.05.

Već danas kreću posljednje epizode ovogodišnjeg One Tree Hilla, Gossip Girla, Housea i Castlea. Chuck se nalazi u svojem pretposljednjem nastavku sezone, a osim njih pratimo još i CSI Miami, How I Met Your Mother, Law & Order, Romantically Challenged, The Big Bang Theory i akcijski 24.

Utorak, 18.05.

Pretposljednja epizoda Losta u svom redovitom terminu, naziva “What They Died For”. Završavaju se sezone 90210 i znanstveno-fantastičnog V-a, a osim njih prikazuju se i nove epizode Glee, Justified, NCIS, NCIS Los Angeles, Parenthood, The Good Wife i The Hills.

Srijeda, 19.05.

Humoristične serije Modern Family i Cougar Town u srijedu emitiraju finalne epizode, a također se završava i Law & Order: SVU.

Osim ovih serija redovite nastavke imaju CSI New York, Criminal Minds, Happy Town i The Middle.

Četvrtak, 20.05.

Četvrtak znači prekid emitiranja većeg broja serija, a to su redom Community, Bones, Parks and Recreation, The Office, Fringe, Grey’s Anatomy, CSI, 30 Rock i The Mentalist.

Nastavljamo gledati FlashForward i The Office.

Petak, 21.05.

Završava se sezona Ghost Whisperera i Mediuma, a ujedno pratimo i nove nastavke Ashes to Ashes, Party Down i Stargate Universe.

Subota, 22.05.

Finale serije Legend of the Seeker plus prvi dio dvodijelnog Doctor Whoa.

Nedjelja, 23.05.

Prikazuju se zaključne epizode ovogodišnjih Simpsona, Cleveland Showa i Family Guyja.

U nedjelju također cijeli dan pripada velikoj završnici za Izgubljene, pa će se tako prikazivati dva i pol sata finala i pripadajući sadržaji koji će probuditi nostalgiju u svakom fanu serije. Zbogom Lostu!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861