Tjedan 16.11.-22.11. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 16.11.-22.11.

Tjedan 16.11.-22.11.

Ovaj tjedan mjenjam kolegicu, pa će za ovu priliku vaš voditelj kroz serije za slijedeći tjedan biti ja. Nakon prošlotjednog trostrukog CSI crossovera, 40. obljetnice Sesame Streeta i povratka Gleeja, ovaj tjedan vas očekuje još gušći raspored serija jer je godišnje ispitivanje gledanosti u Americi još uvijek  u punom pogonu.

Prvo i osnovno, podsjećamo vas da se danas na BBC-u emitira specijalna epizoda Doctor Whoa, pod nazivom “The Waters of Mars”. Nemojte propustiti jednu od zadnjih Doctor Who epizoda s Davidom Tennantom u ulozi desetog doktora. Ono što nikako ne smijete propustiti i što počinje večeras je AMC-jev remake McGoohanovog Prisonera iz 1967. godine. Mini serija u šest nastavaka počinje danas i trajat će do utorka. Svaki dan AMC će prikazati dvije epizode.

U ponedjeljak u novoj epizodi “Teamwork”, House se vraća na svoje mjesto kao šef dijagnostike u Princeton Plainsboro, a pacijent ovoga tjedna mu je Hank Hardwick, zvijezda odraslih filmova. U novim epizodama uživat će i ljubitelji CBS-ovih komedija, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Accidentally on Purpose i Two and a Half Men imaju nove epizode. Oni koji više vole procedurale, Castle i CSI: Miami također imaju nove epizode.

U trećoj epizodi V-a u utorak, Chad izvještava o 100 novih viza koje su izdane Visitorima, a Erica dobija novog partnera. Također u utorak The Prisoner završava na AMC-u, a 90′-te su ponovno u modi na CW-u sa novim epizodama Melrose Placea i 90210.

U srijedu nam se nakon prošlotjedne pauze vraća Modern Family u kojem će gostovati Elizabeth Banks, a Claire će Philu za godišnjicu darovati iznenađujući poklon. U Gleeju će se pjevati balade u duetima, a Friday Night Lights donosi lovački izlet za Tima i Matta.

Prenatrpani četvrtak donosi FOX-ovu kombinaciju Bonesa i Fringea (u kojem će The Observer igrati važnu ulogu), NBC-jev četvrtak donosi nove epizode Communitya, Parks and Recreation, Officea i 30 Rocka. Dugo vremena četvrtak na NBC-u nije bio bolji. U novoj epizodi Supernaturala Sam, Dean i Castiel konačno pronalaze Colt kojim će Lucifera poslati natrag u pakao.

FOX-ov Animation Domination će u nedjelju ponuditi nove epizode Simpsona, Family Guya, Cleveland Showa i American Dada. Deveta epizoda Dextera prikazivat će se na Showtimeu, a Curb Your Enthusiasm imat će finale sezone pod nazivom “Seinfeld”.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861