Showtime: Datum premijere za House of Lies – serijala.com
Trenutno čitaš
Showtime: Datum premijere za House of Lies

Showtime: Datum premijere za House of Lies

Nove serije Homeland i House of Lies, ali i nadolazeći dokumentarni serijali bili su u središtu pažnje na Showtimeovom panelu u sklopu ljetne TCA turneje.

Humoristična serija Episodes, čija je zvijezda Matt LeBlanc zaradio nominaciju za Emmy, neće se pojaviti na malim ekranima u siječnju, kao što je to bilo ove godine. Naime, počevši od 8. siječnja, Showtimeov nedjeljni lineup sastojat će se od Shamelessa, Californicationa i novopridošlice House of Lies, s Kristen Bell i Donom Cheadleom u glavnim ulogama.  Kad će se Episodes vratiti još nije poznato.

Šesta sezona Dextera bit će sparena s Homelandom, kojeg zovu “24 meets The Manchurian Candidate”, počevši od nedjelje, 2. listopada. Produženi trailer za seriju objavili smo nedavno. Dexter će se, s druge strane, u nadolazećoj sezoni baviti temama kao što su spiritualnost i religija. Strahovat će da bi mogao svoj “hobi” i svoje porive prenijeti na malog Harrisona, a paralelno s tim pratit ćemo istragu u čijoj su središtu Colin Hanks i Edward James Olmos. Čelnik mreže David Nevins osvrnuo se na Dana Browna u opisu nove sezone rekavši kako će gledatelji dobivati tragove o cjelosezonskoj misteriji.

Weeds, Showtimeova veteranska dramedija, mogla bi izgurati još jednu sezonu. Nevins je izjavio kako je serija “kreativno evoluirala” ove sezone te kako vjeruje da serija “još uvijek ima života u sebi”. Kasnije je u potpunosti negirao tu izjavu rekavši da je razlog otkazivanja United States of Tare to što je “serija ostvarila ono što je trebala ostvariti.” Čovjek bi pomislio da je Weeds ostvario ono što je trebao ostvariti nakon što su se u potpunosti odmakli od temeljne pozadinske priče serije, i to tri sezone ranije.

Iako datum premijere još nije točno određen, The Borgias će se vrlo vjerojatno s drugom sezonom vratiti u travnju. Trebala bi se sastojati od deset epizoda, što je jedna više od prethodne. Nevins je istaknuo kako je “prva sezona bila o stjecanju moći, dok će druga sezona govoriti o tome kako moć kvari i razrušava odnose unutar obitelji.”

Pročitaj još

Showtime također planira lansirati dvije dokumentarne serije. Oliver Stone’s Secret History of America, predviđen za 2012., već je otprije u planu, a nova vijest s TCA turneje jest Laughing Stock, docu-interview serija Stevea Carrella i Davida Steinberga, u kojoj će top imena u komediji biti intervjuirana o svojim karijerama. Riječ je o Tini Fey, Juddu Apatowu, Donu Ricklesu, Sari Silverman, Melu Brooksu, Carlu Reineru, Chris Rocku, Larryu Davidu, Ellen Degeneres, Jerryu Seinfeldu i Jane Lynch.

Mreža također planira emitirati i novu sezonu Nurse Jackie, dok vijesti o obnovi/otkazivanju Web Therapya Lise Kudrow nema. U istoj se situaciji nalaze i docu-reality serije na mreži, The Real L Word, The Franchise te Gigolos.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861