Serije+, novi televizijski časopis – serijala.com
Trenutno čitaš
Serije+, novi televizijski časopis

Serije+, novi televizijski časopis

Prošlog mjeseca u susjednoj Srbiji pokrenut je prvi regionalni TV magazin posvećen stranim, uglavnom američkim serijama. Zasad je u prodaji na području Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine, a ekipa kaže da će nastojati dovesti časopis i na hrvatske kioske.

Od 20. prosinca u prodaji je drugi broj časopisa, a pošto je ekipa kul te ubacila i našu reklamicu na svoje stranice, prenosimo obavijest za sve zainteresirane televizijske gledatelje. Više informacija možete potražiti na njihovim Facebook stranicama.

Serije Plus

15 komentara
 • Ja koji sam iz Srbije pa nisam cuo za casopis, hahaha, svaka cast na informisanosti, a i na sajtu. Pozzdrav!

 • I ja sam takođe iz Srbije (Vojvodina) pa isto tako nisam do sada čuo za pomenuti časopis, ali kako god da bilo svaka čast na profesionalnosti i informisanosti koji ova internet stranica prenosi. Regionalne saradnje i povezanosti, te uzajamnjog razumevanja nikada dosta!!! Još jedanput svaka čast!!!.

 • Časopis je odličan!!! :) Vredi svaki dinar :D
  Pozdrav iz Srbije

  PS. Nisam zaboravio ni vas, i vi ste odlični ;))))

 • Bolje da vam ne stiže :) Ako imate neke teen časopise ovo vam ne treba.
  Vampiri, vampiri, vukodlaci, Milan Stanković, vampiri, GOT, vampiri, vukodlaci…

 • Ko god je kupio 1. i 2. (pogotovo drugi) broj ovog časopisa zna da ovo nikako nije teen časopis. Pišu o svim ali apsolutno svim aktuelnim serijama koje se prikazuju kod nas a i o onima koje skidamo sa neta…

  • Svim serijama sa CW-a, nema Breaking Bada, Homelanda, Curb your Enthusiasm, Community, Mad Mana, The Office, Parks and Recreation itd, ali zato ima Gossip Girl, The Vampires Diares, The Big Bang Theory,Secret Circle, Ringer, procitao sam prvi broj u kom su popljuvali Buffy a uzdigli The vampires daires(sta vise reci) dovoljan je pogled na naslovnu stranu drugog broja pa da bude jasno koja je ciljna publika casopisa tinejdzerke i tinejdzeri koji i da pogledaju neku od gore navedenih serija ne bi shvatili o cemu se radi, nastavljam i dalje da se drzim serijale odgovara mi vec dve godine a odgovarace mi i dalje, jedino sto nikada nisam prezalio je ukidanje srpskog Total Filma na osnovu njega bi trebalo koncipirati i neki casopis o serijama, sve u svemu na srpsko trziste je stigao jos jedan teen-casopis.

 • Realno ko cita Serijalu nema potrebe da kupuje časopis.
  Nije teen časopis ali zato vampirskih gluposti na pretek. Intervju sa Milanom Stankovićem koji NE GLEDA serije. Prekopirajte stajling Kortni Koks i nekih vampira vukodlaka. Šta gleda Sanja Marinković (njena reklama je glavna, pa verujem i da pišu njeni puleni ”novinari”). Šta tvituje Eva Longoria. Intervju sa Mirjanom Karanović u kome nema pomena reči Serija (to je valjda ono + iz naziva)…
  Kapiram da je fanovim GOT onih prvih 10 strana OK, to ne komentarišem, to je u redu. Top lista je zanimljiva.

 • Časopis je stvarno super, nažalost, uspeo sam da ga nađem samo u BGDu na kiosku. Nije skup i vredi svaku paru.

 • Štampani mediji u Srbiji stoje na nenormalno labavim nogama, samo par izdanja se mogu smatrati izuzecima, te mislim da samo postojanje ovakvog časopisa predstavlja veliko iznenađenje. I da, u njemu postoje rubrike o tinejdž vampirima, seksi vampirima i par intervjua sa ljudima koji nisu baš eminentni u ovoj oblasti popularne kuture, što znači da postoji deo sadržaja koji je osmišljen i nabacan kako bi zadovoljio široku publiku, tj. kako bi ga što veči broj ljudi kupio. I šta je tu loše? Dapače, zar nije poenta komercijalnog časopisa da se proda u što većem broju primeraka ksko bi opstao?
  Časopis ima par mana, ali je za početnika i više nego dobar, a ujedno i jedini časopis koji se, na kvalitetan i jednostavan način, bavi ovom temtikom. I to vredi podržati.

  • Pa zato dodjes na Serijalu i jos na kvalitetniji nacin citas o serijama a i za DZ je, nista od kvalitetnog casopisa o serijama dok se urednici serijale ne organizuju i pocnu objavljivati “Serijalu” i u stampanom izdanju kakav bi to praznik bio za sve ljubitelje serija :)

   • Ma, naravno da mi Serijala najviše odgovara, kako po stavu, tako i po koncepciji, ali ja jednostavno smatram da perspektivne primerke štampanih medija treba novčano podržati. A 130 dinara stvarno nisu neki novci.

 • Drugari da vas podsetim da je od pisanja ovog članka magazin Serije + prešao u online formu i da i dalje izlazi redovno.Ekipa Serijale je počela saradnju sa njima kroz postavljanje njihovog magazina na glavnoj strani Serijale i oni objavljuju članke sa ovog sajta; odličan primer kvalitetne uzajamne saradnje.

  Magazin Serije + ovog meseca slavi prvu godinu izlaženja svojim desetim izdanjem koje ima preko 200 strana a tema broja je serija The Walking Dead.

  Možete prelistati magazin na ovom linku: http://issuu.com/serijeplus/docs/serijeplus10

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861