Serijala majice! Naručite ih već danas – serijala.com
Trenutno čitaš
Serijala majice! Naručite ih već danas

Serijala majice! Naručite ih već danas

Postojao je mit, tamo negdje od početka dvije tisuće i desete godine gospodnje, da ćemo jednog dana imati vlastite majice. Nitko (osim mene) nije u to vjerovao, no samo osam godina kasnije, majice su postale stvarnost.

Nismo se još stigli ni slikati u njima, no ako vidite ovaj dizajn negdje u divljini, slobodno nam viknite “gatorade me, bitch” ili nešto slično. Nemojte nam baš pljunuti u lice.

Nije ovaj post samo da se hvalimo, već ove iste majice nudimo i vama, tako da za samo 60kn (s uključenom poštarinom*) možete imati zadovoljstvo biti naša hodajuća reklama (ili imati jeftinu zamjenu za pidžamu ili malo skuplju krpu za pod). Majice su od kvalitetnog pamuka 185g/m2, dolaze u 11 boja, 5 veličina i muškoj i ženskoj (strukiranoj) varijanti, a logo je otisnut sitotiskom.

Kako nismo Amazon, već smo prilično siromašni, nemamo ih na lageru, pa je procedura narudžbe malo kompliciranija:

  • ispunite formu s izborom majice
  • u roku 10 dana mi vam vratimo ponudu s detaljima o uplati (ili javimo da nema dovoljno interesa za narudžbu)
  • nakon što nam uplatite po ponudi, unutar sljedećih 10 dana majica i račun vam stižu poštom

Na kraju, i najbitnije od svega, volite li majice s geekovskim motivima i imate ideju – ili, još bolje, gotov dizajn – s motivom iz vaše omiljene serije i želite li da ga dodamo u ponudu uz dodatak malog Serijala loga, javite nam se na info@serijala.com ili putem kontakt forme.

Hvala svima koji će nas na ovaj način podržati i ako vas uočimo u ovoj majici uživo, svakako imate pivu od nas.

*** UPDATE ***

Zaključili smo prvu narudžbu majica, tako da sada imamo manji broj veličina i boja dostupnih odmah (od 22.3.) – naručiti ih možete, kao i do sada, na ovoj stranici, samo će proces biti znatno brži.

*slanje poštom van Hrvatske je dodatnih 30kn.

3 komentara
  • Ma samo vi plaćajte pive. To što ste siromašni je samo vaša krivica. Mogli ste imati nabolji i najrelevantiji site što se tiče serija na cijelome balkanu ali ste se opredijelili biti iskompleksirani hipiji kojima je ovo “primarno zajebancija”(vaše riječi). Samo nazadujete iz godine u godinu. Evo jedan kritični komentar za obrisati i onda pravac povratak u rupu iz koje tu i tamo izađete.

    • Po meni to serijala i jest. Najbolji i najrelevantniji site što se tiče serija na cijelom jezičnom području koje ga može pratiti. Baš smo se frend i ja zezali da su prenapredni za nas, sve pogledaju i saznaju daleko prije nego smo mi uopće čuli za to. Dobra neka “primarno zajebancija.” :)

      Aj da si naveo neku konkurenciju koja to radi bolje, ili neku konstruktivnu kritiku što je to točno loše, možda bi te netko i shvatio ozbiljno. “Loši ste” bez konkretnih argumenata ne znači ništa.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861