Promocija knjige “Kvalitetne TV serije” Sanje Kovačević – serijala.com
Trenutno čitaš
Promocija knjige “Kvalitetne TV serije” Sanje Kovačević

Promocija knjige “Kvalitetne TV serije” Sanje Kovačević

Prva knjiga na hrvatskom i južnoslavenskim jezicima koja se bavi suvremenom produkcijom televizijskih serija, osim općenitih opisa uvjeta nastanaka, estetskih kriterija, produkcijskih pojmova i fenomena autorstva i fanovskih zajednica; detaljno analizira najznačajnije predstavnike moderne američke produkcije: Obitelj Soprano, Žicu (The Wire), Deadwood, Momke s Madisona (Mad Men) i Na putu prema dolje (Breaking Bad).

Nismo ju još prošli cijelu, no jednostavno pitak stil i temeljit pristup temi za preporučiti je svakom čitatelju ovih stranica – čak i ako ste prezasićeni ovakvom literaturom i već ste sve što je u ovom sadržaju nekad, u nekom obliku već pročitali, lijepo je vidjeti da i u Hrvatskoj ima prostora za ovakve knjige.

Detaljniji pregled će uslijediti, a za sad vas pozivamo da se pridružite promociji na kojoj će uz autoricu sudjelovati profesor i recenzent knjige Hrvoje Turković, Dario Vince, predsjednik Hrvatskog društva nezavisnih producenata, kritičarka Zrinka Pavlić te urednik Kruno Lokotar.

Znamo da smo se kasno sjetili napisati najavu, ali nadamo se da ćete osloboditi mjesta u kalendaru jer ova postava obećava odličnu promociju. Vidimo se u srijedu u 20h u KIC-u!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861