Proljeće na Novoj TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Proljeće na Novoj TV

Proljeće na Novoj TV

Nova TV najavila je proljetnu shemu u čijem se programu se nalazi par nama zanimljivih stranih serija. Nije najavljen otkup novih serija, no na proljeće ćemo moći gledati nove sezone serija koje su se već nalazile na programu ove komercijalne televizije. To su druga sezona Breaking Bada, te četvrte sezone Heroesa i Numb3rsa. Izvadak iz priopćenja Nove TV:

Nagrađivana serija Na putu prema dolje izazvala je veliki interes gledatelja u svojoj prvoj sezoni prikazivanja, a ovog proljeća Nova TV donosi nove nastavke. Od iskusnih producenata Vincea Gilligana (Dosjei X) i Marka Johnsona (Donnie Brasco, Kišni čovjek) dolazi druga sezona dramske serije sa sjajnim Bryanom Cranstonom u glavnoj ulozi.

Ljubitelji hit serije Heroji ovog proljeća imaju razloga za zadovoljstvo, jer će Nova TV premijerno prikazati četvrtu sezonu serije. Serija Zakon brojeva se također vraća na Novu TV te će gledatelji u četvrtoj sezoni kroz kompleksne slučajeve imati priliku razotkriti sve tajne veze koje spajaju matematiku i kriminalistiku.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861