Premijera nove dokumentarne HBO serije “Tridesetmetarski val” 19. srpnja na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera nove dokumentarne HBO serije “Tridesetmetarski val” 19. srpnja na HBO GO-u

Premijera nove dokumentarne HBO serije “Tridesetmetarski val” 19. srpnja na HBO GO-u

Nova dokumentarna HBO serija “Tridesetmetarski val” (100 Foot Wave) ima premijeru danas, 19. srpnja na HBO GO-u. Prva epizoda dostupna je na platformi.

Ova šestodijelna dokumentarna serija intimno bilježi desetljetnu odiseju pionira surfanja Garretta McNamare koji je nakon posjeta portugalskom Nazaréu, u nadi da će pokoriti tridesetmetarski val, doveo sport na još višu razinu te s lokalnim stanovništvom pomogao preobraziti malo ribarsko mjesto u najistaknutiju svjetsku destinaciju za surfanje na velikim valovima.

Serija prikazuje zajednički duh i neustrašivu strast koju dijele McNamara i surferi velikih valova iz cijelog svijeta dok se bore s ozljedama koje im mijenjaju živote i promašajima u zajedničkoj potrazi za nezamislivim. Prostirući se na četiri kontinenta, “Tridesetmetarski val” nadahnjujuća je priča skupine ljudi u misiji za postizanjem novih visina, ali i o gradu i sportu koji su zauvijek promijenjeni jednim naizgled nemogućim snom.

Redatelj i izvršni producent serije je nagrađivani filmaš Chris Smith, a ostali izvršni producenti su dobitnik Emmyja i Zlatnoga globusa Joe Lewis, Maria Zuckerman, Ryan Heller i Michael Bloom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861