Premijera serije “Za istim stolom” (Party of Five) od 23. srpnja na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera serije “Za istim stolom” (Party of Five) od 23. srpnja na AXN Adriji

Premijera serije “Za istim stolom” (Party of Five) od 23. srpnja na AXN Adriji

Američka serija “Za istim stolom” (Party of Five) prikazuje život djece obitelji Acosta nakon što su im roditelji iznenada deportirani u Meksiko. Premijeru prve sezone ove tinejdžerske i obiteljske drame pogledajte od petka 23. srpnja na AXN Adriji.

Emilio, Lucia, Beto, Valentina i beba Rafael iznenada ostaju bez roditelja, a dok ne nađu načina kako ih vratiti u zemlju, moraju se sami snaći. Petero djece se u međuvremenu susreće s mnogobrojnim dnevnim izazovima i vode svakodnevnu borbu za preživljavanjem.

Sve počinje jednog običnog dana u obiteljskom restoranu kada Javiera i Gloriu Acosta uhiti američka imigracijska služba i deportira u Meksiko. Njihova 12-godišnja kćer Valentina i tek novorođeni sin Rafael svjedoče događaju, a malena Valentina dobiva zadaću kontaktirati brata Emilia, te blizance Beta i Lucíu i reći im što se dogodilo.

Djeca su se zaklela ostati zajedno i učiniti sve što mogu dok čekaju novosti o roditeljima, a najveća odgovornost za obitelj, kao i obiteljski restoran, spada na leđa najstarijeg sina Emilia, koji je ujedno glazbenik u usponu. Iako djeca svjedoče na suđenju roditeljima, sudac odbija poništiti odluku o deportaciji, što pred mladu obitelj stavlja puno izazova.

U glavnim ulogama su Brandon Larracuente, koji glumi lik Emilia Acoste, najstarijeg sina i glazbenika u usponu koji sada mora brinuti o cijeloj obitelji. Lik Beta Acoste glumi Niko Guardado, a drugi najstariji u obitelji ima i sestru blizanku, odlikašicu Luciu koju glumi Emily Tosta. Lik napredne i snalažljive najmlađe sestre Valentine utjelovila je Elle Paris Legaspi.

“Za istim stolom” su razvili ​​Amy Lippman i Christopher Keyser, po uzoru na istoimenu seriju iz 1994. godine. S kakvim se dnevnim izazovima susreću Emilio, Lucia, Beto, Valentina i beba Rafael  dok čekaju povratak deportiranih roditelja pogledajte na AXN Adriji od petka 23. srpnja u tjednom terminu od 21:00.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861