Ova nedjelja, novi FAK-ov Veliki filmski kviz – serijala.com
Trenutno čitaš
Ova nedjelja, novi FAK-ov Veliki filmski kviz

Ova nedjelja, novi FAK-ov Veliki filmski kviz

Novi Veliki filmski kviz u organizaciji portala FAK.hr održat će se u nedjelju, 17. travnja. Mjesto zločina ponovno je Rockers Club u Savskoj, vrijeme: 19 sati.

Pod vodstvom stand-up meštra Gorana Vugrineca Goca, još ćemo se jednom okupiti na fešti filmofilskog znanja i finog alkohola. Kviz će se sastojati od šest kategorija koje vas vode do bogatih nagrada i, najvažnije od svega, velike časti i titule pobjednika travanjskog izdanja kviza. U Čovjeku koji je previše znao čeka vas 20 pitanja svih mogućih oblika iz svih mogućih područja filmske umjetnosti. Sofijin izbor ponovno donosi 5 različitih kategorija od kojih će sretnici iz publike izabrati dvije. Izgubljeni u prijevodu donose tri audiovizualna zadatka u kojima će se tražiti prepoznavanje video i audio dijela te titlova. Krik i bijes nude prepoznavanje dijaloga likova izvučenih iz različitih filmova. Memento, pak, sastoji se od prepoznavanja dviju tajanstvenih osoba iz filmskog svijeta na temelju hintova, do kojih dolazite točnim odgovaranjem na deset pitanja, a Točno u podne i dalje je rezerviran za dvije rezultatski najuspješnije ekipe na kvizu. Finalna kategorija, dakle, još jednom će na stejdž izvući finaliste koji će se obračunati serijom brzopoteznih pitanja a la Najslabija karika.

Kotizacija i dalje iznosi 15 kuna po članu ekipe, a svaki tim može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana. Zbog ograničenog broja mjesta u Rockersu sve zainteresirane ohrabrujemo da se što prije prijave i rezerviraju svoj stol. Prijaviti se možete ovim online obrascem, slanjem e-maila na info@fak.hr ili slanjem SMS-a na 091 1179 329 (u poruci navedite “prijava za VFK” i ime vaše ekipe).

Vidimo se na kvizu u nedjelju! (a možda i vi vidite nas)

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861