Netflix zabranio dijeljenje lozinki i u Hrvatskoj, nema mogućnosti za doplatu – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix zabranio dijeljenje lozinki i u Hrvatskoj, nema mogućnosti za doplatu

Netflix zabranio dijeljenje lozinki i u Hrvatskoj, nema mogućnosti za doplatu

Pisali smo o tome već ranije, ali Netflix se napokon sjetio da i mi postojimo. Pretplatnici Netflixa u Hrvatskoj neće više moći dijeliti svoju lozinku izvan kućanstva u kojem žive. Netflix je ukinuo i mogućnost doplate za dodatne članove van kućanstva, kao što je to slučaj u drugim državama, već će ti članovi morati platiti vlastite pretplate.

Što to točno znači? Jedan pretplatnički račun moći će se koristiti samo u jednom kućanstvu, na jednoj IP adresi. Zabrana dijeljenja lozinke onemogućit će svima ostalima koji nisu unutar kućanstva da koriste svoje profile povezane s tim jednim pretplatničkim računom. U nekim zapadnim zemljama Netflix je omogućio dodatno naplaćivanje za takve korisnike, ali Hrvatska nije bila te sreće. Ako želite gledati Netflix sada ćete morati imati vlastitu pretplatu. Cijene pretplate u Hrvatskoj su 4,99€ za osnovnu, 7,99€ za standardnu i 9,99€ za premium.

Cijena Netflixovih dionica jučer je pala za 8% nakon što je kompanija objavila da su dodali 6 milijuna novih korisnika u drugom kvartalu nakon što su započeli sa zabranom dijeljenja lozinki.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861