NEM Zagreb: Prijavi svoj scenarij i osvoji 5.000 eura! – serijala.com
Trenutno čitaš
NEM Zagreb: Prijavi svoj scenarij i osvoji 5.000 eura!

NEM Zagreb: Prijavi svoj scenarij i osvoji 5.000 eura!

Kreativci, pažnja! Imate li ideju za seriju, reality, kviz, emisiju ili neki drugi televizijski format? Ako ste iskusni scenarist ili kreativni individualac, ovo je idealna prilika za predstavljanje vašeg rada najvećim holivudskim i europskim produkcijskim studijima.

NEM Zagreb je otvorio natječaj za izbor najboljih scenarija serija i filmova (drama, triler, krimić, fantasy, SF, komedija) ili formata (reality, kviz, dokumentarna emisija). Najbolji scenarij u svakoj kategoriji bit će nagrađen novčanom nagradom od 5.000 eura koja će mu pomoći u realizaciji televizijskog projekta.

NEM Zagreb

Serijala vam može pomoći! U džepu nas svrbe dva Creative Badgea koja smo dobili od NEM-a i koja ćemo podijeliti najsretnijim čitateljima. Samo nas kontaktirajte ovdje, na Twitteru, putem maila (info@serijala.com), pošaljite nam pismo, DM, pokucajte na vrata, povucite za rukav na cesti, ostavite nam komentar na stranici… kako god hoćete. Prijavite sebe, prijatelja, tetu ili susjeda do 1. listopada i recite nam zašto baš vi trebate Creative Badge! Naš stručni žiri odabrat će dvije najbolje prijave.

Više informacija o natječaju možete pronaći na službenim stranicama NEM-a Zagreb.

Sretni dobitnici Creative Badge nagrada su: Vanja Spirin i Matija Vučić.

Čestitamo!

Komentari (1)
  • Zašto ja da dobijem Creative Badge?
    Pa neću Vas lagati, nemam iskustva to je činjenica. ono što imam ja bujna mašta i velika ljubav prema krimićima i dobrim zapletima.
    Vjerujem da bi moj scenarij bio u najmanju ruku zanimljiv i dobra tema za voditi rasprave o tome zašto i iz kog razloga je neki lik uradio određeni potez. Nadalje djevojka mi je strastveni pisac i to onaj tip koji kad je nešto sine mora to zapisati inače nit savršenosti ode s vjetrom. Tako da bi mi i ona pomogla.
    Da neduljim, volio bi se okušat ako Vi ekipa sa serijale čiju stranicu često pregledam jer mi se sviđa i to nije ulizivanje stvarno dobro radite posao; Smatrate da mi trebate pružit šansu ja Vas neću odbiti :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861