Moviemix — Ekskluzivni streaming servis za najkvalitetnije filmove – serijala.com
Trenutno čitaš
Moviemix — Ekskluzivni streaming servis za najkvalitetnije filmove

Moviemix — Ekskluzivni streaming servis za najkvalitetnije filmove

Gledanje filmova u Hrvatskoj upravo odlazi na višu razinu! Stigao je MOVIEMIX, potpuno drugačiji streaming servis koji će svim ljubiteljima sedme umjetnosti u njihove domove donijeti pregršt filmske zabave, uzbuđenja i emocija! MOVIEMIX je jedinstvena filmska platforma na kojoj će filmofili moći pronaći najkvalitetnije naslove iz svijeta filma — od dobitnika Oscara, festivalskih pobjednika, fascinantnih dokumentaraca, napetih trilera, spektakularnih akcija, nevjerojatnih istinitih priča pa sve do najnovijih kino hitova! Ukratko, MOVIEMIX je pravo mjesto za prave filmofile!

Svi oni s već istančanim filmskim ukusom, ali i oni koji žele dublje zaroniti u svijet sedme umjetnosti, na ovoj, uistinu, specifičnoj filmskoj platformi moći će se upoznati s nekim od najvećih filmskih remek-djela, ali i s filmografijama nekih od najcjenjenijih  redatelja današnjice kao što su Pedro Almodovar, Woody Allen, Wong Kar Wai, Bong Joon Ho, Hirokazu Koreeda, Charlie Chaplin, Federico Fellini i mnogi drugi. Streaming platforma MOVIEMIX jedinstvena je upravo po tome što će se na njoj u visokoj HD rezoluciji gledati filmovi koji nisu dostupni na niti jednoj drugoj filmskoj platformi u nas što istu čini ekskluzivnim streaming servisom za najkvalitetnije filmove.

Na platformi MOVIEMIX već se sada nalazi više od osam stotina naslova od čega igrani filmovi čine većinu ponude. Među njima svakako treba izdvojiti najsvježije oskarovce Minari, Još jednu rundu, Parazit, Zelenu knjigu: Vodič za život, Spotlight, festivalske pobjednike kao što su Obiteljske veze, Ja, Daniel Blake, Tijelo i duša, Sinonimi, najveće dragulje azijske kinematografije Sjećanja na ubojstvo, Sluškinja, Izgaranje, Vidio sam vraga, Simpatija za gđu Osvetu, zapažene uratke skandinavske kinematografije poput Lova, Čovjeka zvanog Ove, Kon-Tiki, Nimfomanke,  a veličanstvena ponuda također sadržava i stotine kvalitetnih filmova europske produkcije snimljenih unatrag posljednjih desetak godina. Posebna je pozornost posvećena dokumentarnom segmentu u sklopu kojeg će pretplatnici moći uživati u dugometražnim dokumentarcima i dokumentarnim serijalima, od kojih je određeni broj sinkroniziran na hrvatski jezik, prvenstveno putopisi.

Svi igrani i dokumentarni filmovi te dokumentarni serijali na MOVIEMIX-u raspoređeni su u zasebnim kategorijama. U skoro dvadeset različitih kategorija korisnici MOVIEMIX-a u svakom trenutku će u udobnosti vlastitog doma sami moći odabrati što i kada žele gledati odnosno, žele li gledati komediju, romansu, akciju, triler, znanstvenu-fantastiku, fantaziju, biografski, obiteljski ili animirani film, ali također i žele li gledati nekog festivalskog laureata, dobitnika Oscara, film snimljen prema književnom predlošku ili neki od najbolje ocijenjenih filmova prema internetskoj stranici IMDb.

Platforma MOVIEMIX svim će korisnicima u svakom trenutku biti dostupna na svim vrstama uređaja: preko TV aplikacije, mobilne aplikacije, tableta ili preko internetske stranice (www.moviemix.eu). Tako će budući korisnici kad god to žele u samo par klikova mišem, tipkovnicom ili daljinskim upravljačem za samo nekoliko sekundi biti u mogućnosti pokrenuti film iz udobnosti vlastitog doma i ući u svijet kojeg su sami izabrali za gledanje. Korisnicima MOVIEMIX-a prilikom prolaska procesa registracije također će biti omogućeno i biranje između tri oblika pretplate. Tako će korisnik moći izabrati želi li se mjesečno pretplatiti na dva, tri ili četiri istovremena “streama”. Cijene korištenja MOVIEMIX-a zavise od paketa kojeg budući korisnik odabere, a njih su tri: mini paket za 39,99kn, midi paket za 49,99kn te maxi paket za 69,99kn mjesečno. Registracija za platformu MOVIEMIX obavlja se putem službene web stranice www.moviemix.eu (klikom na link “registracija”), a nakon završetka procesa registracije u svojim profilima korisnici će moći spojiti ostale uređaje na kojima će željeti uživati u aplikaciji i kvalitetnom filmskom sadržaju. Za sve nove korisnike koji se prvi put registriraju na platformu MOVIEMIX korištenje aplikacije prvih 7 dana je potpuno besplatno odnosno prvih 7 dana ne vrši se naplata tako da korisnici imaju tjedan dana vremena za odluku žele li nastaviti biti registriranim članovima MOVIEMIX-a ili ne.

Streaming servis MOVIEMIX u Hrvatskoj pokreće Discovery film, tvrtka koja je već više od trideset godina vodeći distributer u području kino i VoD distribucije nezavisnih filmova na području cijele regije. Pored kino i VoD distribucije, Discovery film je unatrag deset godina pokrenuo i dva filmska kanala – KinoTV i DokuTV – dostupna putem kabelskih operatera, ali najveći ponos tvrtke svakako predstavlja pokretanje i organizacija filmskog festivala u Vukovaru. Upravo će četrnaesti po redu Vukovar Film Festival po prvi puta u svojoj povijesti biti održan u sklopu MOVIEMIX platforme kao zasebna kategorija. Zbog količine igranog i dokumentarnog sadržaja na platformi, kao i zbog činjenice da sadržava uistinu specifične naslove koji nisu dostupni na niti jednom drugom streaming servisu u Hrvatskoj, MOVIEMIX već sada predstavlja jedan od onih nezaobilaznih oblika zabave koji će uvelike obogatiti svačiji dom. Ako se želite opustiti, ako se želite zabaviti, ako se želite obrazovati ili jednostavno volite filmove koji će vas navesti na razmišljanje – platforma MOVIEMIX pravo je mjesto za vas!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861