Ljubitelji kvizeva, Fak.hr organizira novi Veliki filmski kviz – serijala.com
Trenutno čitaš
Ljubitelji kvizeva, Fak.hr organizira novi Veliki filmski kviz

Ljubitelji kvizeva, Fak.hr organizira novi Veliki filmski kviz

U subotu, 18. travnja, u prostoru Produkcije kulture Aplauz (Ulica kralja Zvonimira 63, Zagreb) održat će se 14. po redu Veliki filmski kviz! Organizira ga filmski sajt Fak.hr, koji je ujedno nedavno sasvim lijepo redizajniran.

Kviz će početi u 20:00 sati, a ukoliko želite sudjelovati, najbolje je da se zbog ograničenog broja mjesta javite što prije na e-mail info@fak.hr ili putem obrasca na stranicama kviza. Kod prijave u subjektu navedite ime ekipe, a u sklopu maila i broj članova. Maksimalan broj članova unutar ekipe je četiri, a upad se plaća 15 kuna po osobi.

Fak.hr je ovaj put za vas pripremio hrpu kvalitetnih pitanja i najraznovrsnijih mogućih područja filmske umjetnosti, uz jedno ili dva iznenađenja na putu do pobjede. Natjecatelje očekuju standardne kategorije – Čovjek koji je previše znao (filmovi), Čovjek koji je previše znao (serije), Pogodi tko dolazi na večeru, I See Dead People, Ko to tamo peva, You Talkin’ to Me?, Pisma s Iwo Jime, Točno u podne – a druženje ćemo obogatiti i jednom dobrom, starom fimskom lutrijom. Dodatne bodove ekipe će moći zaraditi i rješavanjem QR-zagonetke, putem istraživanja kodova koje ćemo postaviti u predvorju ispred natjecateljske dvorane.

Isto tako, posebno za ovu priliku, na šanku ćete naći filmske alkoholne specijalitete po akcijskim cijenama, kako bi večer prošla u izmaglici, a šale voditelja Gorana Vugrineca Goca bile još uspješnije! Dodatne informacije o kvizu možete potražiti na službenoj stranici događaja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861