Kapetani odlaze iz serije? – serijala.com
Trenutno čitaš
Kapetani odlaze iz serije?

Kapetani odlaze iz serije?

THR ekskluzivno doznaje kako su kapetani Time Bandita, Jonathan i Andy Hilstrand, te kapetan Northwesterna, Sig Hansen odlučili prekunuti suradnju s Discoveryem.

Nakon što su Hilstrandi zakazali sa snimanjem spin-off specijala, Discovery je tužio kapetane i tražio je tri milijuna dolara odštete. Zbog tužbe, kapetani Time Bandita odlučili su prekinuti suradnju s Discoveryjem, te su rekli da im je žao što nisu u mogućnosti vratiti se u seriju poradi tužbe.

Sig Hansen je podržao svoje prijatelje, te su njih trojica zajedno izdali priopćenje za medije koje slijedi u nastavku.

We have been through a lot over the past year and unfortunately given the current situation with Discovery we are unable to continue participating in ‘Deadliest Catch’… It has been a fantastic ride, and we wish the best to all of the amazing and supportive ‘Catch’ fans we have met over the years

Budući da snimanje počinje kroz koji tjedan, nismo sigurni u budućnost serije. Deadliest Catch je najgledanija Discoveryjeva serija i žao nam je što je došlo do ovoga, i to samo nekoliko mjeseci od završetka šeste sezone u kojoj je kapetan Phil Harris izgubio život.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861