Kako bi jesenski raspored izgledao da ga mi sastavljamo? – serijala.com
Trenutno čitaš
Kako bi jesenski raspored izgledao da ga mi sastavljamo?

Kako bi jesenski raspored izgledao da ga mi sastavljamo?

14. svibnja započinje televizijsko ludilo – najuzbudljiviji tjedan u svijetu američke televizije otkrit će nam koje ćemo serije ponovno gledati najesen, s kojima se opraštamo – a saznat ćemo i s kojim ćemo se novim likovima družiti u nadolazećim serijama. Pet broadcast mreža upravo slažu jesenski raspored, pregledavaju naručene pilote i pregovaraju s glumcima oko obnova ugovora. Mi smo im zato odlučili pokazati kako bismo riješili njihove probleme i složili novi jesenski raspored, a vas smo odlučili pripremiti za ludnicu koja slijedi.

Mala napomena – riječ je o pokušaju sastavljanja objektivnog / racionalnog / optimalnog rasporeda za svaku od pet mreža — naše simpatije prema nekoj od serija nisu igrale ulogu u njihovom (ne)uvrštavanju na raspored. Predviđanja otkazanih (i obnovljenih) serija također su samo naša nagađanja.

ABC

DAN8.008.309.009.3010.0010.30
PonedjeljakDancing With The StarsCastle
UtorakDancing With The Stars: ResultsHappy EndingsPRAIRIE DOGSDon't Trust The B**** in Apt.23AMERICAN JUDY
SrijedaThe MiddleHOW TO LIVE WITH YOUR PARENTS FOR THE REST OF YOUR LIFEModern FamilySuburgatoryRevenge
ČetvrtakAMERICANAGrey's AnatomyScandal/Private Practice
PetakLast Man StandingMALIBU COUNTRYShark Tank20/20
NedjeljaOnce Upon A TimeNASHVILLEDEVIOUS MAIDS

Bit će otkazano: GCB, Body of Proof, The River, Missing

Za zimski dio sezone: Cougar Town, Private Practice, nove serije (Mistresses, Last Resort, 666 Park Avenue, The Smart One)

Stanje na ABC-u više nije alarmantno kakvo je bilo prije godinu dana. Novi čelnik mreže Paul Lee iznad je očekivanja odradio svoju prvu godinu na poslu, lansiravši dvije vrlo uspješne nove drame (Revenge, Once Upon a Time) i tri sasvim solidna sitcoma (Suburgatory, Don’t Trust The B**** in Apt.23, Last Man Standing). Šuška se kako ovogodišnja skupina sitcom pilota nije oduševila, stoga je moguće da mreža neće naručiti pet sitcoma kao što je to učinila lani. S druge strane, tipične sapunice i navala fantasyja najbolje karakteriziraju njihove dramske pilote, jer ABC sada želi pronaći dostojnog nasljednika za Desperate Housewives, ali i iskoristiti popularnost Once Upon a Timea.

Što bismo mi učinili? Ponedjeljak bi ostao isti – na mreži i ovako imaju dovoljno problema sa posljednjim satom primetimea, micanje Castlea na drugu večer mogao bi samo stvoriti probleme. S druge strane, utorak je dan kojeg je najteže predvidjeti. Najviše zapravo smeta DWTS: Results Show, kojeg je nemoguće pomaknuti na drugi dan. Na 22h se neće pomaknuti, no ABC je nedavno već privremeno pogurao show na 20h, no to bi značilo riskiranje slabije gledanosti zbog emitiranja u ranijem terminu. Međutim, zbog velikog broja single-cam sitcoma usmjerenih mlađoj publici, otvaranje novog bloka ondje naizgled je idealan potez. Međutim, ne samo da serije u pitanju (Happy Endings, Apt.23,…) teško zadržavaju gledatelje Modern Familya srijedom u 21.30h, nego bi se ostavljene same teško izborile za prihvatljivu gledanost. Ipak, taj bi blok mogao privući mlade gledatelje na ABC, nešto za čim sve mreže teže. Također, ukoliko jedna od novih serija ondje ne uspije, lako može uskočiti Cougar Town za kojeg se priča da će dobiti dvogodišnju obnovu od 30 epizoda (15 po sezoni).

Jeremy Sisto, Cheryl Hines; Suburgatory, ABC

Glavni adut ABC-a, Modern Family, ne miče sa svog mjesta, a mi bismo ovaj put poštedili mrežu lansiranja novog sitcoma ondje te MF sparili sa Suburgatoryem, koji se pokazao kao izvrstan partner uz The Middle, te bi se uz Modern Family mogao pretvoriti u pravi hit. Kao i s CastleomRevenge ne treba dirati sve dok funkcionira ondje gdje se nalazi. Četvrtak u 20h slot je s kojim se ABC pati još od odlaska Ugly Betty, a ukoliko odluče ne izbombardirati gledatelje s još Wipeouta, Americana bi mogla biti odlična serija za to mjesto. Smještena u svijet mode, baš kao i Betty, Americana bi mogla poslužiti kao odličan uvod u Grey’s Anatomy. Posljednji sat primetimea četvrtkom vjerojatno će ostat rezerviran za Shondu Rhimes i njezine serije – Private Practice vjerojatno će dobiti posljednju sezonu od 13 epizoda, te bi tako mogao zamijeniti Scandal u zimskom dijelu sezone, koji, ako se dokaže solidnim igračem za mrežu, komotno može popuniti neku rupu u rasporedu.

Shark Tank je revitalizirao ABC-jev petak, nakon što je mreža otkazala show nakon iznimno slabe gledanosti utorkom, a lani ga ponovno vratila na raspored. Sada redovito konkurira CBS-ovom Undercover Bossu i ABC-u popravlja prosjek. 20/20, ABC-ev tjedni magazin, definitivno ne mrda iz svoje pozicije.  Nekad popularni T.G.I.F. blok sitcoma (Thank God It’s Friday) nešto je što na mreži već nekoliko sezona žele vratiti, a uz Tim Allenov Last Man Standing te Rebu McEntire i Kirstie Alley, koje imaju svoje pilote na mreži, mi bismo riskirali i sparili Last Man Standing i Rebin Malibu Country. Tradicionalni, multi-cam sitcomi koje obožava starija publika jedini su koji bi funkcionirali petkom – mlađahne komedije poput Happy Endingsa ondje bi propale brže nego Work It, iz jednostavnog razloga što petkom u SAD-u televiziju uglavnom gledaju samo umirovljenici.

Da nema Once Upon a Timea, ABC bi zbog odlaska Desperate Housewives sada bio u velikim problemima – a što s nedjeljom? Ovako, mreža može novoj drami dodijeliti jedno od najboljih mjesta na rasporedu. Iako Devious Maids, sapunica Marca Cherrya (koji je kreirao i Housewivesice) zvuči kao idealan kandidat za to mjesto, zbog slabih reakja nakon prvih testiranja pilota Maidsa mi bismo ondje smjestili Nashville, a Maidsu dali slot sat vremena kasnije.

CBS

DAN8.008.309.009.3010.0010.30
PonedjeljakHow I Met Your MotherPARTNERSTwo and a Half MenMike & MollyHawaii Five-0
UtorakNCISNCIS: Los AngelesELEMENTARY
SrijedaSurvivorCriminal MindsCSI:
ČetvrtakThe Big Bang TheoryOH F***, IT'S YOU2 Broke GirlsRules of EngagementPerson of Interest
PetakThe Good WifeCSI: MiamiBlue Bloods
NedjeljaThe Amazing RaceRALPH LAMBThe Mentalist

Bit će otkazano: Unforgettable, A Gifted Man, NYC 22, CSI:NY, Rob

Za zimski dio sezone: Undercover Boss, nove serije (My Idiotic Twenties, Neimenovani sitcom Louisa CK-a, Applebaum, Trooper)

Zahvaljujući izrazitoj stabilnosti CBS-a posljednjih 5-6 godina, njihov raspored bio je najlakši za složiti. Pogotovo znajući da planiraju proširiti blok sitcoma četvrtkom na dva sata. Evo naših savjeta:

Uz netaknutu srijedu (Survivor, Minds, CSI), i većinu ponedjeljka i utorka, većina promjena na CBS-ovom rasporedu dogodit će se u posljednjim danima tjedna. Nedjelja je trenutno najslabija karika za mrežu – The Amazing Race više nije toliko popularan kao prije, The Good Wife nije puno učinila za mrežu, a CSI: Miami je oslabio do neprepoznatljivosti. Potrebna im je jedna wow! serija koja će privući velik broj gledatelja, a to bi upravo mogao biti Ralph Lamb. Smještena u šezdesetim godinama prošlog stoljeća u Las Vegasu, serija bi bila odličan nastavak večeri za vjerne gledatelje mreže nakon Amazing Racea, a s obzirom da ima iznimno popularnu glumačku postavu (Dennis Quaid, Carrie-Anne Moss, Michael Chiklis, Jason O’Mara), CBS bi bio lud da ju ne naruči. Zbog neizbježnog dvosatnog sitcom bloka četvrtkom, ili Person of Interest ili The Mentalist sele sa svoje trenutne pozicije – a mi prednost ovdje dajemo Mentalistu, koji bi mogao u 22h nedjeljom zakrpati rupu koju je ostavio CSI: Miami.

Julianna Marguiles; The Good Wife, CBS

Što s petkom? Selidba The Good Wife na “televizijsko groblje” predviđa se već treću godinu zaredom, no čini se kako će se ovaj put i obistiniti. S još samo jednom sezonom da postigne dovoljan broj epizoda za syndication, sezona provedena na rasporedu petkom mogla bi biti i posljednja za dramu. Blue Bloods ostavljamo na njegovom mjestu, a u 21h stavljamo CSI: Miami. Odluku oko toga kojeg spasiti, a kojeg se riješiti između dvaju CSI spinoffa je nemoguća misija – oba imaju razloge za i razloge protiv otkazivanja. Za zimski bismo dio sezone vratili Undercover Boss, a pomakli Good Wife na 21h, nakon završetka skraćene posljednje sezone CSI-a.

2 Broke Girls glavni je kandidat za selidbu na četvrtak, nakon zabilježene iznimno visoke gledanosti prve sezone. To otvara termin ponedjeljkom u 20.30h za novi sitcom, kojeg bismo mi dodijelili Partnersima, novom sitcomu autora Will & Gracea, sa Michaelom Uriem, Sophiom Bush i Brandonom Routhom u glavnim ulogama. Ostatak večeri ostavljamo netaknutim, a utorkom bismo u 22h, iza NCIS franšize dodali Elementary, CBS-ovu verziju modernog Sherlocka.

Na posljetku, četvrtak bi bio čvrsta utvrda, s temeljima – The Big Bang Theory i 2 Broke Girls, a s još jednim novim sitcomom te Rules of Engagementom između njih. Person of Interest zaključio bi večer u 22h.

NBC

DAN8.008.309.009.3010.0010.30
PonedjeljakThe VoiceSmash
UtorakThe Biggest LoserThe Voice: ResultsCOUNTY
SrijedaTHE NEW NORMALUp All NightSAVE ME1600 PENNParenthood
¬+ČetvrtakParks & RecreationCommunityThe OfficeGO ONCHICAGO FIRE
PetakDatelineGrimmLaw & Order SVU
NedjeljaSunday Night Football

Bit će otkazano: Betty White’s Off Their Rockers, Best Friends Forever, Bent, Awake, Harry’s Law, Whitney, Are You There Chelsea?, Fashion Star

Za zimski dio sezone: 30 Rock, The Apprentice, Who Do You Think You Are?, Fear Factor, The Sing-Off, nove serije (Animal Kingdom, The Farm, Revolution, Do No Harm)

NBC navodno planira uklopiti The Voice i Smash u jesenski raspored, pa smo to uzeli u obzir. Svi dobro znamo u kakvim je NBC problemima – od katastrofalnog starta sezone do neopisivo loših rezultata koje su postigle nove serije. Mnogi naši omiljeni sitcomi (Community, Parks & Recreation, 30 Rock) još su uvijek na životu samo zato što NBC nema drugih opcija, stoga u jednu ruku želimo da i dalje ostanu na dnu, no pružit ćemo im nekoliko prijateljskih savjeta i prijedloga:

Ponedjeljak ne treba dirati – Smash je i ovako vrlo osjetljiva serija ovisna o lead-inu. Ukoliko ju pomaknu drugdje, ne samo da će ona propasti, već riskiraju i propast serije koju će smjestiti na njeno mjesto jer, naravno, ne mogu znati kakva će joj biti gledanost, kao i sa svakom novom serijom. The Biggest Loser već je poprilično umorna franšiza, stoga je ograničenje na jedan sat upravo ono što joj treba. Uz rezultatsku emisiju showa The Voice, utorak u 22h je savršen termin za lansiranje nove drame, a gdje bolje smjestiti novu dramu Jasona Katimsa, County, da mu se iskupe za micanje Parenthooda na srijedu. Srijeda je možda najveći problem za NBC – već dvije, tri godine neuspješno isprobavaju sve moguće i nemoguće – sitcome, drame, reality showove, news magazine – sve redom propada. S obzirom da sve mreže iskorištavaju rastuću popularnost sitcoma i šire broj satova na rasporedu posvećen upravo tom žanru, izlika da se “srijedom ne isplati pokušavati lansirati sitcome zbog Modern Familya na ABC-u” više ne vrijedi. Po toj bi onda logici u svakom satu primetimea mreže morale nuditi svaka svoj televizijski žanr da gledatelji ne bi morali birati. Blok od četiri nova sitcoma suviše je riskantan potez, pa ubacivanje Up All Nighta u 20.30 djeluje optimalno. Serija je pokazala da uz dobar lead-in može privući gledatelje, usprkos iznimno slabom završetku sezone. Da budemo iskreni, ovi sitcomi su ovdje nabacani čisto po sinopsisu i njihovim navodnim šansama za narudžbu.

Katherine McPhee, Megan Hilty; Smash, NBC

30 Rock, Community i Parks & Recreation – sve bi ih redom vratili na raspored. Community bi dobio posljednju, četvrtu sezonu kako bi nakupio dovoljno epizoda za syndication, a 30 Rock bi se vratio u zimskom dijelu sezone s posljednjih 13 epizoda kao zamjena za jedan od propalih sitcoma (kojih, naravno, uvijek ima). Ponavljamo – ovo je pokušaj objektivnog pogleda na stanje mreža, pa nas nemojte daviti jer planiramo Community privesti kraju. A baš kao što NBC neće odustati od svog Comedy Thursdaya, vjerojatno neće odustati ni od drama u posljednjem satu primetimea. Prošle su jeseni pokazali da ondje vole gurati proceduralne serije (Prime Suspect), pa se Chicago Fire Dicka Wolfa čini kao pravi izbor za to mjesto.

Petak ostaje rezerviran za Grimm i NBC-ev Dateline, no mi bismo ondje preselili sada već iznimno umorni Law & Order SVU. NBC je to već napravio s originalnim Law & Orderom, gdje je proveo nekoliko posljednjih sezona s iznimno konkurentnim brojkama, a ovim bi potezom mreža mogla postati velika prijetnja petkom. Nedjelja je, naravno, rezervirana za američki nogomet.

FOX

DAN8.008.309.009.30
PonedjeljakBonesTouch
UtorakREBOUNDINGRaising HopeNew GirlUNTITLED MINDY KALING SITCOM
SrijedaThe X Factor
ČetvrtakThe X Factor ResultsGlee
PetakKitchen NightmaresFringe
NedjeljaThe SimpsonsBob's BurgersFamily GuyThe Cleveland Show/American Dad

Bit će otkazano: The Finder, Alcatraz, Breaking In, Napoleon Dynamite, Mobbed

Za zimski dio sezone: American Idol, nove serije (Untitled Kevin Williamson drama, Untitled Berman & Wright drama, Ned Fox Is My Manny)

FOX ima jedan veliki problem, a to su drame. Izgubili su Housea i 24 u dvije sezone, Bones je na izmaku snaga, a gledanost Gleeja je drastično pala ove sezone. Na mreži su se, izgleda, posvetili komedija, jer imaju čak 11 sitcom pilota, u usporedbi sa samo pet dramskih. Evo kako bi po nama izgledao FOX-ov jesenski raspored:

Mreža će ostati zacementirana na četvrtom mjestu ponedjeljkom. Uz ABC-jev Dancing With The Stars, NBC-ev The Voice i CBS-ove sitcome, FOX osim X Factora (kojeg neće, niti trebaju micati) nemaju čime konkurirati za bolje mjesto. Zato ostavljamo Bones na mjestu gdje se i sada nalazi na rasporedu, a Houseovo mjesto ustupamo Touchu, kojem bi smo pružili još jednu priliku. Pametan potez za FOX bila bi narudžba samo 13 epizoda za drugu sezonu, jer je gledanost već sada na alarmantnim razinama, što je razočaravajuće jer se serija emitira iza monstruma zvanog American Idol (koji, istina, više nije toliko strašan kao nekada).

Kiefer Sutherland, David Mazouz; Touch, FOX

Zbrojivši dva i dva – jedanaest sitcom pilota naspram pet dramskih, pad popularnosti Gleeja, želja FOX-ovaca da pokrenu dvosatni blok sitcoma – dobili smo raspored utorkom. New Girl ostaje na svom mjestu, a Raising Hope smo smjestili u 20.30 jer sama ne može pokrenuti večer. Srijeda je, naravno, rezervirana za Simona Cowella i njegov X Factor, kao i prvi sat primetimea četvrtkom. Glee bismo preselili na četvrtak u 21h – glazbena serija iza pjevačkog showa kojoj očajnički treba novi boost i novi dašak života.

Petak u jesenskom dijelu sezone ostaje isti – kombinacija Kitchen Nightmares i Fringe, nakon čijeg završetka ondje mogu uskočiti Bones ili Touch kako bi ponedjeljkom ustupili mjesto novoj drami. Možda ste već primjetili da na ovom rasporedu nema nijedna nova drama. S razlogom – glavni kandidat za narudžbu jest još neimenovana drama Kevina Williamsona sa Kevinom Baconom u glavnoj ulozi, koji je pristao na ulogu pod uvjetom da sezone ne budu duže od petnaestak epizoda – zbog čega jesenski start ne bi imao smisla.

Animation domination ostavljamo na njegovom mjestu, uz trajne članove postave The Simpsons i Family Guy te rotirajuće igrače Bob’s Burgers, The Cleveland Show i American Dad.

CW

DAN8.008.309.009.30
PonedjeljakARROWCULT / THE SELECTION (zima)
Utorak90210Hart of Dixie
SrijedaGossip Girl / THE CARRIE DIARIES (zima)America's Next Top Model
ČetvrtakThe Vampire DiariesBEAUTY & THE BEAST
PetakNikitaSupernatural

Bit će otkazano: The Secret Circle, Ringer

Za zimski dio sezone: The Selection, The Carrie Diaries, First Cut

The CW je otprilike u jednako velikim problemima kao i NBC. Samo što on nikada nije bio najgledanija mreža televzije. Niti četvrta najgledanija. Drastičan pad gledanosti i manjak novih hitova znak su da mreža treba veliku promjenu, a čini se da je toga svjestan i čelnik mreže, Mark Pedowitz, koji planira za iduću sezonu naručiti čak 5 ili 6 novih serija (najviše u povijesti mreže) i rasporediti ih tijekom godine po kabelskom formatu. Evo kako bi mi to složili:

Nakon što su im tinejdžerske sapunice podbacile unazad dvije godine, vrijeme je da CW okrene novi list ponedjeljkom i napadne ga svojim glavnim adutom za novu sezonu, to je Arrow. Superherojska drama zasigurno će privući popriličan broj znatiželjnika, što može poslužiti kao solidan lead-in za Cult, novu seriju Josha Schwartza (The O.C., Gossip Girl, Chuck). Nju bi u drugom dijelu sezone zamijenio The Selection, romantična sapunica smještena 300 godina u budućnost. CW bi bio lud da ne naruči ovu seriju koja je tematski vrlo slična megapopularnim Hunger Gamesima, s obzirom da je na temelju popularnosti Twilighta uspješno lansirana i njihova trenutno najgledanija serija – The Vampire Diaries.

Chace Crawford, Blake Lively, Ed Westwick; Gossip Girl, CW

Hart of Dixie svakako zaslužuje drugu šansu, a s obzirom da je 90210 već obnovljen, te smo dvije serije predvidili za utorak. Gossip Girl je na izmaku snaga – šuška se da će nadolazeća, šesta sezona ujedno biti i posljednja te da će se sastojati od samo 13 epizoda. Povratak na srijedu uz America’s Next Top Model, koji pod hitno treba boost nakon dramatičnog pada gledanosti, djeluje kao najbolja kombinacija. Za drugi dio sezone Gossip Girl zamijenjujemo s The Carrie Diaries, koja, baš kao i Arrow, definitivno ima potencijala da privuče popriličan broj gledatelja.

The Vampire Diaries ostaje četvrtkom u svom standardnom terminu, a nakon njega slijedi Beauty & The Beast, s Kristin Kreuk (Smallville) u glavnoj ulozi. Petak ostavljamo netaknutim – Supernatural funkcionira solidno, no iako Nikita ima slabu gledanost, internacionalna prodaja vjerojatno će ju održati na životu, a riskirati s novom serijom u terminu petkom zadnja je stvar koju CW treba napraviti. Za zimski dio sezone ostavljamo i liječničku dramu First Cut, kao potencijalnu zamjenu ukoliko jedna od novih serija propadne.

15 komentara
 • odličan članak, svaka čast na trudu.

  ja bi na CW maknuo ANTM na petak jer je ovako u srijedu ko crna rupa s lošom gledanosti i kvalitetom. i upario ga s nekim novim jeftinim i lako zamjenjivim reality-jem i koncentrirao se na ova četiri dana da budu što jača. ugledati se na neke kabelske mreže i emitirati 10-13 epizoda u jesen i proljeće što valjda se ovim brojem novih serija valjda i planiraju.

  ne znam koliko je predloženi ABC comedy utorak od 9-11 realističan, komedije u 10 nisu baš imale uspjeha zadnjih godina, možda bi utorkom nakon DWTS, sat komedija pa u 10 dramedija bolj išlo.

  NBC bi trebao smanjiti broj naručenih komedija, jer svake godine im se dogodi da im midseason sitcomi završe u burn-offu. to mi je i dalje najdraža mreža (i nakon 8 godina od gašenja prijatelja, očito sam sentimentalan)i svake godine im želim pravi hit (smash to nije, koliko god se nadali), al ništa za sad. možda im Kripke pomogne.

  CSB će blokom četvrtkom rasturiti.

  FOX treba jaku dramu, a ova Kevina Willamsona s Baconom bi mogla biti dobra.

  ma samo da je više dobrih komedija (lakše se gledaju više puta, comunnity gledam barem triput da budem siguran da sam sve pohvatao), jer imam sve više manje strpljenja za nove drame kopija LOST-a koje nikamo ne vode.

 • Sve pohvale za članak!
  Drago mi je čuti da Sophia Bush ima novu seriju i da bar je CBS upari sa HIMYM pon.

 • Super članak!

  Jedna zamolba. S obzirom da vam je pregled novih serija (pilota) bio nekako “mršav” i izašao je relativno rano, biste li mogli napraviti neki opsežniji pregled onoga što možemo očekivati (bez obzira kako nerealno to bilo). Ime serije, autora, sažetak i par glavnih glumaca, ako nije teško do vikenda? Hvala!

 • Sjajan tekst, bravo ljudi!!

  Baš volim čitati ovako dobro napisanu analizu.

  Žao mi je za Community što mislite da će biti zadnja sezona, i da je GCB gotov (a vjerovatno i je) ali to je još jedan puls objektivnosti :top:

 • Ja bih odeo drugacije kod CBS-a. 2 Broke Girls ni pod razno ne bi premestio u Cetvrtak, jer to je iduci 21h Monday anchor. HIMYM i TaaHM su vrlo stare serije, pa pitanje je kad cu zavrsiti. Prije bih premestio HIMYM i TaaHM u cetvrtak, ali ja bi ideo sa sledeci raspored:

  Ponedeljak
  8:00 How I Met Your Mother
  8:30 NEW COMEDY
  9:00 Two and a Half Men
  9:00 2 Broke Girls
  10:00 Hawaii Five-0

  Utorak
  8:00 NCIS
  9:00 Person of Interest
  10:00 NEW DRAMA

  Srijeda
  8:00 Survivor
  9:00 Criminal Minds
  10:00 CSI: Crime Scene Investigation

  Cetvrtak
  8:00 Mike & Molly
  8:30 Rules of Engagement
  9:00 The Big Bang Theory
  9:30 NEW COMEDY
  10:00 NEW DRAMA

  Petak
  8:00 CSI: Miami / Undercover Boss
  9:00 CSI: NY / The Good Wife
  10:00 Blue Bloods

  Nedelja
  7:00 60 Minutes
  8:00 The Amazing Race
  9:00 NCIS: Los Angeles
  10:00 The Mentalist

  —–

  Kod NBC, zar zbilja mislite da Up All Night ima vishe shanse od Whitney?

  • UAN i Whitney imaju jednake šanse, ja bih rekao. A to su jako male šanse, da se razumijemo. Ja sam u raspored stavio UAN jer nema smisla ubacit Whitney, multi-cam sitcom, uz sve ove single-camove.
   NBC je zasad naručio samo jedan multi-cam (Guys With Kids), što znači da će ili obnovit Whitney ili će naručiti još jedan novi multi-cam, jer miješanje multi i singlea u istoj večeri dokazano ne funkcionira.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861