Gergely Benda imenovan generalnim direktorom Antenna Entertainmenta – serijala.com
Trenutno čitaš
Gergely Benda imenovan generalnim direktorom Antenna Entertainmenta

Gergely Benda imenovan generalnim direktorom Antenna Entertainmenta

Gergely Benda imenovan je novim generalnim direktorom Antenna Entertainmenta, odgovornim za portfelj televizijske mreže Antenna Group koja u regiji Srednje i Istočne Europe pokriva 12 teritorija.

Ove jeseni međunarodna medijska grupa Antenna kupila je CEE AXN, VIASAT3 i VIASAT6 kanale i usluge na zahtjev od Sony Pictures Televisiona. Gergely Benda preuzima poziciju generalnog direktora Antenna Entertainmenta, koji uključuje 22 novopreuzeta zabavna kanala i dvije usluge na zahtjev.

Gergely Benda, koji je imenovan sredinom prosinca, započeo je karijeru u glazbenoj industriji. Godine 2012. pridružio se HBO-u kao menadžer za Mađarsku, a nakon 2016. kao potpredsjednik marketinga HBO Europe bio je odgovoran za marketinške aktivnosti u 12 zemalja, kao i za uvođenje HBO GO-a, kao samostalne AVOD usluge. Nakon što je neko vrijeme proveo u fintech sektoru, Benda se sada vraća u svijet televizije kao generalni direktor Antenna Entertainmenta. Svojim stručnošću i znanjem vodit će i poslovati na sljedećih 12 teritorija: Poljska, Mađarska, Češka, Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija i Crna Gora.

Gergely Benda

Gergely Benda je izjavio: “Smatram da je izuzetno motivirajuće iskoristiti naše znanje o lokalnom i regionalnom tržištu kao istinska tvrtka iz srednje i istočne Europe, kako bi na našem području djelovanja pružili vrhunski i lokalno relevantan zabavni. Antenna Group ima dugu tradiciju i izrazito jaku kapitalizaciju. Veselim se radu s timom i izgradnji našeg brenda u budućnosti.”

Adam Theiler, izvršni direktor Pay TV Antenna Group B.V., rekao je: “Antenna Group je tvrtka u kojoj su ljudi na prvom mjestu i drago nam je što možemo poželeti dobrodošlicu Gergu, veteran ovog dinamičnog tržišta, koji će voditi naš tim, potaknuti inovacije i katalizirati rast.”

O Antenna Groupi:

Antenna Group vodeća je međunarodna sadržajna, medijska i zabavna organizacija, koja posjeduje i upravlja raznolikim portfeljem globalne medijske imovine na raznim platformama: televiziji, OTT-u, radiju, digitalu, glazbi, izdavaštvu i obrazovanju, diljem Europe, Sjeverne Amerike i Australije. Antenna je bila rani investitor u Facebook, Twitter i Spotify. Antenna Group ima širok raspon medijskih ulaganja koja uključuju, između ostalih, The Raine Group, VICE Media i kultnu filmsku i televizijsku produkcijsku tvrtku Imagine Entertainment. S globalnom publikom većom od 150 milijuna gledatelja, Antenna Group nastavlja se širiti na nova tržišta, identificirajući mogućnosti za značajan rast.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861